Det officiella twitterkontot för Israels premiärminister medger att Israel har blandat sig in i USA:s inrikespolitik

JUDISK LOBBYISM. Det officiella twitterkontot för Israels premiärminister medger att Israel har blandat sig i USA:s inrikespolitik.

 

De sarkastiska kommentarerna mot premiärministerns twitterkonto kom omgående, en användare frågar om tweeten är antisemitisk då den medger att Israel påverkar amerikansk inrikespolitik.

Andra användare kräver att den judiska lobbyorganisationen The American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) skall registreras som en utländsk organisation. AIPAC skapades efter det att American Zionist Council vart tvingade att registrera sig som en utländsk organisation i USA.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Lingonet says:

    Antisemitisk, den var fin, men tyvärr sann.

  • Sigfrid says:

    Att Israel styr USA och därigenom världen är väl ingen nyhet det har vilken normal människa som helst kunnat konstatera.


  • Lämna ett svar