Det fria Sverige attackerades av systemlakejer – en till sjukhus

INRIKES. Det var när organisationen ”Det fria Sverige” skulle hålla möte i IOGT-NTO:s lokaler i Lund som ett tjugotal maskerade personer attackerade två deltagare. En av dem misshandlades med glasflaska och fick föras till sjukhus.

Under söndagen var det tänkt att den nationalistiska organisationen Det fria Sverige (DFS) skulle hålla ett möte i Lund. För ändamålet hade man bokat IOGT-NTO:s lokaler.

Men innan mötet ens hann börja dök ett tjugotal maskerade personer upp, som enligt uppgifter från DFS:s försökte attackera både lokalen och deltagarna. Det var i samband med detta som två män misshandlades, varav en ska ha blivit slagen med en flaska mot både kropp och huvud och fick därför föras till sjukhus med ambulans.

Enligt mainstreammedia ska även en flaska med okänt innehåll ha kastats in i lokalen.

— Vi vet inte vad flaskan innehöll. Men det är någon form av ämne som irriterat luftvägarna på de som befunnit sig där, säger Richard Lundqvist på polisens ledningscentral till SVT.

Polisen säger sig inte ha någon misstänkt i nuläget, men har upprättat två anmälningar – en om misshandel och en om grov misshandel.

På DFS:s hemsida skriver organisationens ledare Dan Eriksson:

Det är ingen nyhet att den svenska vänstern hatar så väl mötesfrihet som människor som bryr sig om svenskarna. Vi kan dock vara glada att vårt folks fiender är så pass inkompetenta och fumliga att de inte lyckas åsamka några större skador, fast de är tio gånger fler.

Som ordförande är jag alltid ytterst ansvarig, även om jag inte själv var på plats. Jag kommer därför omedelbart dra igång en intern utredning för att se om vi har brustit i våra säkerhetsrutiner, och hur det kan åtgärdas till framtida träffar.

Den här typen av attacker visar återigen på hur viktigt det är att svenskar organiserar sig, att vi köper upp våra egna lokaler och bygger upp våra egna svenska, säkra områden. Det är Det fria Sveriges mission och vi är mer beslutsamma än någonsin att göra det som måste göras.

Det fria Sverige bildades i november i fjol och beskriver sig själva som en ”etnisk intresseförening för svenskar” som ska verka i samma anda som diverse rasfrämmande grupper i Sverige gör med sina etniska intresseföreningar.

Tanken är att man bland annat ska samla in pengar som ska användas för att köpa fastigheter. Just nu pågår en insamling för ”Svenskarnas hus”, dit medlemmar från hela landet ska komma för att dricka kaffe, träna på gym eller delta på föreläsningar. Framträdande medlemmar är exempelvis personerna bakom Motgift och de systemkritiska radiopratarna Ingrid Carlqvist och Daniel ”Conrad” Frändelöv.

Källor:
Informationsmötet i Lund attackerades av vänstern
Bråk vid politiskt möte i Lund – en till sjukhus

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Caesar-AureliusJossSerbisk SverigevänLinusHenrik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henrik
Medlem

Dan och Magnus har varit nationella sålänge att de borde veta att man måste ha förberedda personer som i självförsvar kan krossa eventuella anfall. Nordiska motståndsrörelsens förhållningssätt till defensivt våld gör att vi inte faller offer för liknande attacker av fega råttor.

Linus
Medlem

Detta hade aldrig drabbat motståndsrörelsen på till exempel aktivistdagarna. Man måste gå till angrepp mot packet.

Serbisk Sverigevän
Medlem

Är det bara jag som reagerade på valet av lokal? International Order of Good Templars…

Joss
Medlem

Mycket bra rapportering från Nordfront. Neutralt och sakligt.

Caesar-Aurelius
Medlem

Om de två nationalisterna hade varit beväpnade så hade det blivit fler som fått åka ambulans!

Den dag jag går 2 meter utomhus utan ett vapen … då är jag redan gripen.

https://www.youtube.com/watch?v=YEIeDXxMPNE