Det blir inga gränskontroller – ännu

INRIKES. Det har kommit nya uppgifter från regeringen angående de tillfälliga gränskontrollerna. Regeringen och Alliansen har inte kommit överens och gränskontroller kommer därför inte införas.

Nya uppgifter har släppts från regeringen angående gårdagens beslut om att införa tillfälliga gränskontroller i Sverige. Enligt en ny källa i regeringen så måste det ha varit någon som försökt sprida desinformation. Regeringen och Alliansen har alltså inte kommit överens om att införa tillfälliga gränskontroller. Detta gäller även förhandlingarna kring de tillfälliga uppehållstillstånden som Moderaterna vill ge till asylsökare från bland annat Syrien.

Regeringen och Alliansen fortsätter alltså att förhandla om ifall Sverige ska införa tillfälliga gränskontroller och uppehållstillstånd. De har inte gått ut med när förhandlingarna väntas vara klara.

Källa:
​Nya uppgifter: Det blir inga utökade gränskontroller

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments