Den som vågar vinner

Man kan säga att det är det här nationalsocialismens kärna är, att göra rätt sorts prioriteringar. För att förstå nationalsocialismen måste man för det första höja blicken. Man måste med klarsynthet se på världen och inse att vi människor är en del av naturen och är för evigt bundna att följa dess lagar. Som nationalsocialist förstår man att människan, djuren och naturen är sammanlänkade och att våra val påverkar hur samspelet mellan dessa fungerar. Mycket av det som sker idag vad gäller rasblandning, miljöförstörelse, girig kapitalism och destruktivt leverne är uttryck av obalanserade och egoistiska prioriteringssätt. En annan sak är att man förstår att dåtid, nutid och framtid är helt beroende av varandra. Vad andra gjort före oss påverkar och vad vi gör nu påverkar de efter oss. Inser man det här förstår man även vikten av att bygga broar så att övergången mellan vår tid och framtid blir så stabil som möjligt.

Orsak och verkan

Om man ska klara av att göra rätt sorts val, hållbara val, måste man inse vikten av begreppen orsak och verkan. För att  förstå orsak och verkan måste man hela tiden ligga steget före i tanken. Man måste vara kapabel att se verkan av ett felaktigt val utan att välja fel. På samma sätt måste man kunna se de positiva effekterna på längre sikt av en förnuftig prioritering, gjord här och nu. Vi är alla barn av vår tid brukar man säga och det stämmer verkligen. Aldrig förr har generationer vuxit upp helt utan förankring till sitt förflutna. Inte heller har människor tidigare varit helt ointresserade av hur deras val kan komma att påverka framtida generationer. Det egoistiska tänkandet har blockerat många människors känsla för orsak och verkan. Istället handlar man utifrån sig själv och sina impulser.

Barn som ursäkt

Jag har mött många som insett var det håller på att barka hän men som av egoism prioriterar bort kampen. Inte sällan rör det sig om personer som har barn. Man använder sina barn som täckmantel för att inte kämpa. Kan något vara mer hederslöst och oansvarigt? Har man satt barn till den här världen är det mer än någonsin ens plikt att säkra deras framtid. Barnen kan inte säkra den framtiden på egen hand. De är helt beroende av att vi fattar rätt beslut här och nu. Personligen hade jag inte klarat av att se mina barn i ögonen om jag visste att jag var dag som gick svek dem och inte tog mitt ansvar som förälder. 

Prioritera rätt

Prioriteringarna man gör spelar roll. Det spelar nog till och med en större roll än vad vi kan ana. För det är inte att förglömma att öden formas hela tiden och framtiden kan bli det vi vill att den ska bli. Vi har möjligheten att välja rätt och att ta ansvar. Att vi kommit så här långt är tack vare våra förfäders pliktkänsla, visdom och sist men inte minst mod. I generationer före oss har människor vågat. De har haft modet att välja rätt vägar. De har tagit sina strider och segrat. En egoist strider inte och därför kan inte heller en egoist någonsin segra. För kommande generationer måste vi likt våra förfäder se farorna i vitögat och prioritera rätt. Först då kan vi säkra existensen för vårt folk och gå segrande ur striden.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

17 Kommentarer till "[s40]Den som vågar vinner[/s40]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Peter H. Norrland

Riktigt bra skrivet som vanligt Paulina!
Ska genast printa ut och sprida/arkivera!

Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

För mig personligen är valet tämligen lätt då det inte finns något alternativ. Snarare känns det som att det är kampen som har valt mig än att det är jag som väljer att kämpa!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Otroligt bra kommentar, huvudet på spiken! Jag har faktiskt känt likadant fastän jag är till åren kommen.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton
Med risk för ständig upprepning av positiva omdömen av dina artiklar ger jag dig ändå ännu en i raden. Du skriver fängslande, medryckande och framför allt, du skriver så alla förstår. Egoismen du talar om är ett av makteliten medvetet inpräntat beteende för att förstöra gruppidentitet och samhörighet. Härska genom söndring är ett gammalt känt ordspråk som flitigt används i praktiken. Att använda olika täckmantlar som ursäkt för att inte ta del i kampen för frihet är för många bara en bedövning för deras dåliga samvete. Ty de som är medvetna om situationen men inte gör något är mer ohederliga… Läs mer »
Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Egoismen har följt människan i tusen och tusen år! Den får oss att ständigt göra val baserade på rädsla, Den är den förminskande rösten inom oss som säger åt oss att inte kämpa, inte tro, att inte spänna bågen, att misstänka andra, att hämnas och ge igen, att limitera oss till en våt fläck av oss själva.
Egoismen bekämpades av först Buddha och sedan Kristus!
Vi kan dra inspiration av deras verk, men till sist är det bara du som kan avgöra vem som ska gå segrande ur striden, ditt ego eller din själ!

Fredda
Gäst
Nybörjare
Fredda

Så grymt bra skrivet!

Död Åt Mångkulturen
Gäst
Nybörjare
Död Åt Mångkulturen

Mycket bra skrivet!

Terese
Gäst
Nybörjare
Terese

Så bra skrivet som vanligt Paulina. Tänk om fler läste & våga kliva fram & stå för vad dom tycker & tänker. Och värna om sina barns framtid.

Tomas
Gäst
Nybörjare
Tomas

Hatten av!

vittsjosverre
Gäst
Nybörjare
vittsjosverre

Så sant så!
För bra för att vara oläst av alla i Sverige! Flygblad?
Stor eloge till dig!

Richard Johansson
Gäst
Nybörjare
Richard Johansson

Så enkelt skrivet men ändå så bra.

Du är en sann tillgång till Nordfront.

Fredrik N
Gäst
Nybörjare
Fredrik N

Jag kommer att skydda dem jag älskar med mitt liv.

Måtte vi slippa strid så jag får vara med dem till sista dagen.

Men som världen ser ut nu, står mörkret på farstubron och väntar på att ljusen i vårt hem skall slockna.

Vår inre glöd är allt vi har. Låt den inte gå förlorad genom att kvävas av själviskhet. Dela den. Underhåll den och möt det som ämnar förgöra oss med ett brinnande inferno.

För vårt folk och för Norden!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Alltid lika intressant att läsa dina artiklar du skriver helt suveränt massor av bra infallsvinklar.

brian
Gäst
Nybörjare
brian

Paulina, du kunde inte ha mer rätt. för våran minoritet.
mvh
Brian

Alexander Saccard
Gäst
Nybörjare
Alexander Saccard

Som de säger på Facebook; Gilla.

Rasputin
Gäst
Nybörjare
Rasputin
Jag är absolut inte nasist. Jag har åsikten att man måste kämpa mot politiker och islam så jag står närmast facismen men jag tycker att dom viktiga frågorna glömms. Förstår inte folk att målet för poiltiken är att öka arbeslösheten i sverige och eu så vi kan sänka lönerna så vi lättare kan konkurera med kina o indien och andra fattiga länder. Det är en medveten politik för att sänka lönerna för lågutbildade så dera löner kommer närmare kinas löner. Massor av lagar förbud och extremt höga skatter ”moms 25% skatt63%” för småföretagen och det är samma politik för både… Läs mer »
Spåmannen
Gäst
Nybörjare
Spåmannen

men om man vill röka cannabis då? Ska staten PRIORITERA att med våldsamma metoder försöka få folk att avhålla sig från detta?

wpDiscuz