Den evige gnällspiken (((Simon Vinokur))) vill inskränka mötesfriheten igen

LÖGNER. Juden Simon Vinokur är initiativtagare till folkmordsprojektet ”Integrationssegling” och beskriver sig som ”tredje generationens överlevare”. Idag bereds han utrymme att ljuga fritt om Nordiska motståndsrörelsen i en debattartikel på Aftonbladet.

Lögnaren och yttrandefrihetshataren Simon Vinokur. Foto: Facebook.

Redan inför Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg den 30 september skrev juden Simon Vinokur i Expressen om att så kallade motdemonstrationer mot den grundlagsskyddade demonstrationen var en ”säkerhetsfråga” snarare än en symbolfråga. I debattartikeln skriver han bland annat om hur hans kunskaper om hur det var i tyska koncentrationsläger under andra världskriget kommer från att ha ”sett filmer som Schindlers list och läst böcker som Anne Franks dagbok”.

Själv kallar han sig ”tredje generationens överlevare” och med tanke på att han uppenbarligen hämtat sin syn på ”förintelsen” från judisk skönlitteratur och fiktiva spelfilmer är det kanske föga förvånande att han har svårt att skilja mellan myt och verkligheten även i sitt favoritämne för ”debattartiklar”: Nämligen Nordiska motståndsrörelsens demonstrationer och hans avsky för Sverige yttrande- och mötesfrihet.

Vinokur beklagar sig nämligen återigen över att polisen har uttryckt att Nordiska motståndsrörelsen, liksom alla andra grupper, har rätt att demonstrera enligt grundlagen. Denna gång är det Aftonbladet som låter yttrandefrihetsmotståndaren komma till tals i en ”debattartikel” och denna gång är det Nordiska motståndsrörelsens kommande första majdemonstration i Boden som är problemet.

För den judiske generationsöverlevaren Vinokur är det ofattbart att svensk polis följer svensk grundlag, vilket han redan inledningsvis motiverar med flertalet lögner, såsom att Nordiska motståndsrörelsen ska ha ” attackerat en fredlig antirasistisk demonstration i Kärrtorp, en prideparad i Falun och en i Stockholm”. I samtliga fall rör det sig alltså om tillfällen då Nordiska motståndsrörelsen har genomfört motdemonstrationer, något som Vinokur och hans gelikar själva är väldigt förtjusta i när någon demonstrerar som inte faller dem i smaken. I fallet Stockholm Pride var det dessutom inte ens Nordiska motståndsrörelsen som motdemonstrerade, utan en helt annan grupp.

Vidare påstår han att Nordiska motståndsrörelsen ska ha ”bombat ett asylboende i Göteborg”, trots att ingen företrädare för organisationen någonsin dömts för att ha anstiftat eller genomfört något sådant dåd.

Vinokur passar också på att komma med svepande anklagelser om att organisationen ska ha ”attackerat poliser i Stockholm med mera”. När detta ska ha skett framgår dock inte, och förmodligen syftar han egentligen på hur Stockholmsaktivister under framförallt 2017 har fått försvara sig febrilt mot våldsamma politiska trakasserier från polisen.


Exempel på när Nordiska motståndsrörelsen ”attackerat polisen i Stockholm”?

Vinokur menar att polisen i Norrbotten bör avslå ansökan om demonstrationstillstånd och därmed bryta mot grundlagen eftersom han själv påstår att det kommer att bli en våldsam demonstraton. ”Att förvänta sig en fredlig, ej hotfull demonstration från NMR:s sida är lika rimligt som att förutsätta att clownerna på cirkusen inte har några planer på att försöka få publiken att skratta”, skriver han.

Tydligen har han dock missat att samtliga första majdemonstrationer som Nordiska motståndsrörelsen arrangerat har varit både fredliga och utan bråk. I de fall som bråk uppstått vid organisationens aktiviteter i övrigt har det i första hand rört sig om fysiska konfrontationer med polis som har försökt att stoppa grundlagsskyddad opinionsbildning, eller i sällsynta fall med yttrandefrihetsmotståndare som Vinokur själv som initierat konfrontationen.

Att planerade demonstrationer från Nordiska motståndsrörelsen gör att motståndare till yttrandefriheten går till attack är dock inget nytt. Inför den ovan nämnda demonstrationen i Göteborg var det till och med flertalet högt uppsatta lagstiftare som valde att öppet ifrågasätta grundlagen, däribland bilderbergaren Annie Lööf som dessutom är utbildad jurist.

Ifall årets första majdemonstrationer i Boden respektive Ludvika kommer att frammana lika mycket lögner och väcka ett lika kompakt motstånd mot Sveriges grundlagar från etablissemanget återstår dock att se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Karl AHolgerPierreAndersKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jan Hjelm
Medlem

”tredje generationens överlevare” Ett riktigt proffs på att överleva med andra ord. Inte undra på att han lärt sig ljuga så kopiöst, om än rätt så osammanhängande. Om någon hoppar fram och ropar BUH! till honom kommer det säkert en debattartikel om hur han utsatts för ett livshotande attentat. Snälla någon, hoppa fram och prova.

Christian Hamilton
Medlem

Egentligen skulle man kunna tacka dessa avloppsblaskor för reklamen, men man tackar inte medhjälpare till folkmord.

I alla deras försök att smutskasta Nordiska motståndsrörelsen blir lögnerna mer desperata och genomskinliga, det lockar folk till mer ingående studier av folkets rörelse. Lögnerna från avloppsblaskorna uppdagas då väldigt fort och vi får fler sympatisörer. Ur skaran sympatisörer kan nya kämpar väljas ut.

Förrädarna och folkmordets drängar går mot sitt slutliga öde, samma öde de utsätter vårt folk för.

Jakob
Medlem

(((Ormtunga))) sprider lögner och gift som de brukar. På höjden av (((deras))) makt kommer de falla. Hårt. This time the world…

Senaste
Medlem

En lögnaktig jude. Eller jag menade förstås: En jude.

Klaus
Medlem

Det är på tiden och helt naturligt att européer återtar makten och sparka judar ihop med de andra kultur- och rasfrämlingar. Judar vill världsherravälde och är folkmördare enligt Talmud. De har uppbyggd ett socialistiskt parasitsystem ihop med kommunister och naiva dumma kristna som gynnar judar och andra ras- och kulturfrämlingar.
(Hamrar du på spiken pass på tummen.)

Anders Jonsson
Medlem

Ännu en av dessa extremt äckliga och vidriga (((lögnare))) som på grund av att de äger och kontrollerar JUDE-media tillåts ljuga helt ohämmat i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Men det ska bli ett slut på detta eviga ljugande.

Hell sanningen!

Hell seger!

Pierre
Medlem

Ashkenazislödder.

Holger
Medlem

Man kan sina åsikter om Simon Vinkur, men en sak kan vi nog komma överens om att han är konsekvent och följer sina släktbands åsiktsyttringar om vad de anser är sant och vad dom anser vara en lögn. Det underlättar för oss svenskar att tyda deras utspel genom att vända det upp och ner.

Karl-Путин A
Medlem

Det är bara 1% av Sveriges befolkning som läser ledare och debattartiklar i (((fekaliemedia))) och dessa torde vara sk journalister i samma (((fekaliemedia))) som läser varandras dynga. Det är en klubb för inbördes beundran där man bekräftar varandras vanföreställningar och lögner.

Så det är nog knappast särskilt många utomstående som läser den här judens lögner. Läser man Aftonbladet öht så är man ändå en förlorad stackare, en loser. Hade det inte varit för presstödet och att (((Shibsted))) ger ”konstgjord andning” så hade denna skitblaska gått i graven för länge sen.