Demonstrera med Nordiska motståndsrörelsen i Uppsala den 1 maj

FOLKFEST. Motståndsrörelsens traditionsenliga hyllningsdemonstration till den nordiska arbetaren kommer i år gå av stapeln i Uppsala. Du sluter väl upp?

Sedan 2016 har Nordiska motståndsrörelsen årligen demonstrerat på arbetarens dag, den 1 maj, för att uppvisa ett alternativ för folket i tider när de gamla ”arbetar”-partierna har förvandlats till invandringspartier som totalt skiter i svenskarna. Givetvis kommer det också anordnas en demonstration i år och det har därför lämnats in en formell tillståndsansökan.

Under 2018 satsades det stort och skrevs historia då det för första gången i modern tid anordnades två stycken nationella demonstrationer samtidigt på olika orter – i både Ludvika och Boden. Förra året upprepades det med demonstrationer i Ludvika och Kungälv samtidigt.

I år satsas det istället på en större demonstration i Uppsala – en betydligt större stad som dessutom är bättre lokaliserad för att så många som möjligt ska kunna ta sig dit. I år är dessutom 1 maj en fredag och starten på en långhelg för de allra flesta arbetare, vilket gör förhoppningarna på ett stort deltagarantal ännu högre.

Nordfront har varit i kontakt med Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg för att ställa tre frågor kring nyheten.

Varför hålls det i år bara en demonstration på 1 maj?
Även om det varit väldigt lyckat och banbrytande med dubbla demonstrationer under 2018 och 2019, så har vi ändå upplevt att det finns de som av olika anledningar inte sluter upp, men som hade slutit upp om vi istället hade samlat våra styrkor på ett ställe. Det har också upplevts som lite besvärligt för vissa att ta sig till de mindre orterna där vi anordnat demonstrationer.

Uppsala är en storstad som ligger bra till, nära både Stockholm och andra storstäder, vilket borde öka möjligheten för de flesta att kunna delta. Vidare är Uppsala en väldigt vacker stad och där det finns en lång tradition av nationell organisering, något som såklart ytterligare förbättrar chanserna till att det ska bli en helt fantastisk dag!

Vilka får komma?
Alla folkfränder som tycker det vore trevligt om Norden också i framtiden befolkas av vita människor är varmt välkomna. Det krävs alltså inget medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen eller liknande och finns heller ingen åldersgräns eller annat.

Varför ska man delta då?
För att dra sitt strå till stacken och vara med och skapa förändring. Även om man av olika anledningar inte deltar i kampen under resten av året, så borde det minsta man kan göra vara att sluta upp med oss under 1 maj. Varje deltagande individ hjälper till att stärka det budskap som vi förmedlar; till folket att det finns hopp om förändring och till de korrupta makthavarna; att vi är trötta på deras vanstyre. Som en bonus kan jag dessutom garantera att det kommer bli riktigt roligt och ges goda möjligheter till umgänge med rakryggade nordbor i alla åldrar.

Börja planlägg ditt deltagande redan nu och se till att besöka Nordfront för mer information allt eftersom det närmar sig. Väl mött!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Slipsen
Nybörjare
Slipsen
5 månader sedan

Mycket glädjande med en stor, gemensam demonstration och folkfest! Folkgemenskap och sammanhållning!
Jag ska göra allt jag kan för att delta!

Jimmy Thunlind
Redaktör
Nybörjare
5 månader sedan

Uppsala är ett både spännande och klokt val. Vi ses där!

Tommy Olsen
Nybörjare
Tommy Olsen
5 månader sedan

Ser frem til 1.mai. Vi ses!

Tobias
Nybörjare
Tobias
5 månader sedan

Väl mött där folkkamrater,inga ursäkter ALLA TILL UPPSALA!

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
5 månader sedan

Fienden har uppmärksammat saken:

15:23Matilda Andersson
Nazister flyttar demonstration
Nordiska motståndsrörelsen (NMR) flyttar sin demonstration under 1 maj från Kungälv till Uppsala. Tidigare år har den nazistiska organisationens demonstrationer varit stökiga med våldsamma inslag – och fjolårets demonstration i Kungälv var inget undantag.

I staden fanns runt 300 NMR-sympatisörer och omkring 500 motdemonstranter. Efter bråk och upplopp, där även polisen attackerades, frihetsberövades 61 personer.

Totalt inleddes ett tiotal förundersökningar med gripna från både NMR och motdemonstranterna. Brottsrubriceringarna var bland annat våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman och hets mot folkgrupp. (TT)