Demonstrera med oss 1 maj i Ludvika och Boden – En vecka kvar!

MOTSTÅND. Den 1 maj arrangerar Nordiska motståndsrörelsen två demonstrationer samtidigt, en i Ludvika och en i Boden. Här finner du all nödvändig information!

Click here for information in English.

För första gången i modern historia arrangeras två nationella demonstrationer samtidigt. De går under parollen ”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!” och är öppna för alla folkfränder oavsett om de är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen eller inte. Det finns inte heller varken någon undre eller övre åldersgräns för att delta.

Vill du samåka till någon av demonstrationerna är det inte helt omöjligt att du fortfarande kan få en plats. Du finner kontaktinformation här.

Samling sker kl 12:00 i de bägge städerna. I Ludvika sker samling på Mossplan (mellan Mossgatan, Malmgatan och Tunnelgatan) och i Boden på parkeringen till Dollarstore (Kaptensgatan).

Nedan är den tillståndsgivna marschrutten för Ludvika (från Mossplan, via Mossgatan, Uppfartsvägen, Skolgatan, Köpmansgatan och Storgatan). Talen kommer hållas ca kl 14:00 på Garvarns torg.

Nedan är den tillståndsgivna marschrutten för Boden (följer Brogatan och svänger sedan in på Kungsgatan för att avslutas på Kvarnängen i de centrala delarna av Boden.) Talen kommer hållas ca kl 14:00 på Kvarnängen.

Det kommer totalt vara tio olika talare under de bägge demonstrationerna. Exempelvis kommer Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland hålla tal i Boden och Pär Öberg och Jörgen Kromann i Ludvika. Du kan läsa en presentation av samtliga talare här.

Vi rekommenderar samtliga som vill ta del av talen att delta i demonstrationståget och inte bara sluta upp vid slutdestinationen. Detta dels då vi med tidigare erfarenhet vet att det inte är säkert polisen släpper fram allmänheten för att beskåda talen.

Ordningsregler för demonstrationerna samt utskrivningsbara flygblad/affischer om du vill hjälpa till att mobilisera folk hittar du här.

Denna artikel kommer att uppdateras om det kommer någon ny information. För eventuella frågor kring smått som stort, tveka inte att höra av dig via vårt kontaktformulär!

Slut upp med oss och skriv historia. Tillsammans, bit för bit, återtar vi Sverige och Norden. Väl mött i Ludvika och Boden!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
GunnarCarineJorgenAnnaSamåk till 1 maj-demonstrationerna i Boden och Ludvika | Nordfront.se Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sanningen
Medlem

Vi ses i Boden!

Mikael
Medlem

Vi ses där!

vörtis
Medlem

Bra, jag har längtat efter ”upptrappningen” inför demonstrationerna. Nu är den alltså officiellt igång! Självklart kommer jag med!

En del kanske undrar varför, tror vi verkligen att vi kan vinna och segra i den här kampen? Jag skulle då vilja svara: vi kommer inte bara att segra, vi kommer att Hell Segra!

Sigbjorn
Medlem

Ser jag fram emot, alla sympitasörer som tvekar, slut upp!

Leif Eriksson
Redaktör

Deltagande är en hederssak! Ludvika blir aldrig mer sig likt ;-)

Richard
Medlem

Äntligen, jag ser fram emot en ny media-hetts som aldrig tidigare skådats…

Henke Himmlär
Medlem

Ja. Organisationen får bra med uppmärksamhet. Dessutom finns Nordfront. Ingen svensk kan längre skylla ifrån sig på att han eller hon inte kände till Motståndsrörelsen!

Ingemar
Medlem

Äntligen!

Hoppas många demonstrerar med Motståndsrörelsen den 1 maj, och visar folkmordsregimen att deras legitimitet att styra över vårt folk är slut och över.

Vill man se många demonstranter i Boden och Ludvika ska man såklart delta själv, och givetvis dra med sig sina vänner och bekanta.

För ett befriat och enat Norden ☀️

Carine
Medlem

…här blir det Boden, trots att det för med sig en låång resa och övernattning…ser fram emot 1 maj..

Kristoffer
Medlem

Episkt!

Oystein
Medlem

Snakkes i Ludvika! :)

trackback

[…] First of May Demo […]

trackback

[…] Här följer kontaktpersoner uppdelade nästesvis och därefter finns även kontaktuppgifter för samåkning från och tillbaka till Danmark, Finland och Norge. För övrig information om demonstrationen vänligen besök den samlade artikeln här. […]

Anonym
Medlem
Anonym

Ludvika!

Jorgen
Medlem

Vi är den enda sanna, konsekventa, socialt ansvarstagande och rasmedvetna rörelsen som står fast vid en politik som inte är till för att kompromissas bort utan för att segra till 100 procent!

Gunnar
Medlem

Ja, nu närmar det sig med stormsteg. Ser verkligen fram emot det!!