Demonstrationstillstånd för Boden är beviljat

1 MAJ. Demonstrationstillståndet för Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Boden den första maj är nu beviljat. Se rutten och mer information här.

Polisen har meddelat Nordiska motståndsrörelsen att beslut gällande demonstrationstillstånd är fattat under fredagen förra veckan. Den ansökan som lämnats in är beviljad i sin helhet. Samling kommer att ske kl 12:00 på Dollar Stores parkering (Kaptensgatan). Marschvägen kommer sedan att följa Brogatan och sedan svänga in på Kungsgatan för att avslutas på Kvarnängen i centrala delarna av Boden. Det är på Kvarnängen talen kommer hållas.

Marschvägen i Boden (klicka för större).

Dialogen med Bodenpolisen har under ansökningsproceduren varit väldigt god och vi ser fram emot en bra demonstrationsdag. Vi hoppas du sluter upp med oss och skriver historia med oss när vi håller den nordligaste nationella demonstrationen i mannaminne!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MalinStahlSanningen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sanningen
Medlem

Ser verkligen fram emot att demonstrera med Nordens enda arbetarrörelse!

Stahl
Medlem
Stahl

Bra att det är fixat. Kvarnängen är en rätt vacker plats med lite tur. Förhoppningsvis inte alltför lerig och snöig nu efter all vinter. Vi syns där!

Malin
Medlem

2 år i Boden (I19/P5) för min del. Lycka till.