Demonstration i Malmö – folk skanderade ”vi ska skjuta judarna”

INRIKES. Under fredagskvällen hölls en demonstration mot Trumps erkännande av Jerusalem i Malmö, där det skanderades antijudiska slagord.

En demonstration hölls i Malmö på fredagskvällen i protest mot att USA:s president Donald Trump erkänt Jerusalem som Israels huvudstad. Under demonstrationen ska det ha skanderats antijudiska slagord.

— Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna, skanderade demonstrationsdeltagarna samtidigt som de viftade med palestinska flaggor, enligt SR.

Demonstationsdeltagarna har enligt polisområdeschef Stefan Sinteus anmälts för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp.

— Ärendet kommer att utredas av Malmöpolisens demokrati- och hatbrottsgrupp, säger polischefen.

Malmö är sedan länge känt som en otrygg stad för den judiska befolkningen, då stadens stora muslimska befolkning är mycket medveten om sionismen. Trots det tror inte Freddy Gellberg, ordförande för Judiska församlingen i Malmö, att det beror på antisemitism.

— Jag är inte så säker på att det i grunden är en antisemitisk fråga, säger han och tillägger att det behövs ”krafttag” mot ”hatet” som han påstår att den judiska befolkningen är utsatt för, utan att nämna vilken grupp som står för ”hatet”.

Källa:
Hätsk stämning mot judar på demonstration i Malmö

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AllanSverkerHenkeFredrikaSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Freddy Gellberg menar (jag har förkovrat mig på andra håll) att det finns två sorters judar; de som bor i Israel och är ”dumma” mot palestinier och alla andra folk runt Israel och de som bor utanför Israel och inget annat önskar än att leva i fredlig samexistens med de folk som de ”dumma” judarna i Israel mördar och terroriserar.

Jag undrar hur många som köper den förklaringsmodellen.

Karl-Путин A
Medlem

The community spokesperson [Freddy Gellberg] said one problem is that many people with Middle Eastern heritage who have come to Sweden within the last 10-20 years do not distinguish between the region’s politics [judar i Israel] and Jews in Sweden, and therefore blame Swedish citizens [judar i Sverige] for the actions of the Israeli state.

https://www.thelocal.se/20171209/anti-semitic-chants-reported-at-malm-demonstration

Karl-Путин A
Medlem

*for the actions of the Israeli state [judar i Israel].

_DH_
Medlem
_DH_

Något säger mig att det är en judisk provokatör. I 99,99% av fallen judar anmäler ”hatbrott” så har de antingen inbillat sig, eller så har de själva utfört dem. Som när rabbiner brukar köra konstiga avarter på hakkors på sina egna synagogor.

Randalf
Medlem

Trumps största fiende är AIPAC vilka bl.a. annat tvingar USA att stödja Israel med stora mängder pengar och vapen. För att komma åt AIPAC så ger sig Trump på Israel vilket är en väldigt viktig del av den Djupa staten. Israel fungerar som en naturlig tullstation mellan Afrika och den asiatiska kontinenten. Trump kan inte be Israels grannar att anfalla Israel eftersom det skulle medföra stora problem för Trump. Genom att säga att de skall flytta ambassaden till Jerusalem så lyckas han med exakt samma sak men få det att framstå som om han vill hjälpa Israel. Det finns en… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

:-)

Jag gillar din kommentar. Det här är helt riktigt. Ofta kan det fienden gör vara positivt för oss både nu och i det längre perspektivet. Nyttiga idioter finns det något som heter. Hehe..

Samtidigt har vi en del mindre lyckade aktioner/uttalanden av nationalister som skadat vår sak genom åren. Ingen är helt immun mot det här fenomenet.

Bra att du tar upp saken i alla fall! Vi behöver se på världen ur olika perspektiv för att kunna fatta rätt beslut.

Senaste
Medlem

Judarnas öppna och toleranta samhällen slår tillbaka mot de själva. De icke-vita folkslagen tas under judens vingar, men det är inte av någon genuin omtanke, det är för att samla dem i en offensiv mot den vita rasen.
De har bara sig själva att skylla.

Senaste
Medlem

Ingrid Carlqvist använder Motståndsrörelsen för att förklara sin pro-sionistiska hållning.

”Tänk om NMR hade skrikit så här om judarna. Polisen hade bankat ner dem på tre sekunder. Men när palestinier gör det? Inte en polis i sikte.”

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/939408764121337856

Fredrika
Medlem

Det går inte av de meningarna dra slutsatsen att Carlqvist är pro-sionist. Hon kan helt enkelt mena att staten är feg som inte slår ner på rasfrämlingarna (som de antingen är rädda för eller rädda att få kritik för att hantera) som den hade gjort mot oss.

Sverker
Medlem

Nordfronts ypperliga artikel ”Tacka judarna för muslimerna” behöver spridas mer! Mängder av GOY,er som snackar GOJA på Twitter och överallt! Hur kan dom fortfarande inte se den röda(Rotschildt) tråden, att det är judarna som manipulerar in rasfrämlingarna!
Å andra sidan är det härligt att nu se hur PK-idioterna får mental kortslutning. Vem skall dom tycka synd om, och vem skall dom hata?
Så går det när man valt att inte tänka själv, utan låter ”dom utvalda” härja!

Allan
Medlem

Låter som judarna behöver integreras med de andra semiterna, för det är ju judens björntjänst”lösning” till oss svenskar, efter den släpat hit alla turd world’s onödiga med sina NGOs. Var är implementeringen av (((Reinfeldts))) (((ord))) nu då (((as)))?