Demonstration i Borlänge på första maj!

INFORMATION. Nu kan alla som vill visa motstånd mot vanstyret av Sverige boka in en resa till Borlänge den första maj. Motståndsrörelsen har nämligen ansökt om demonstrationstillstånd i staden den dagen.

demo_borlänge1

Tidigare idag lämnade Pär Sjögren å Nordiska motståndsrörelsens vägnar in en ansökan om demonstrationstillstånd till polisen i Borlänge. Ansökan gäller klockan 11:00 till 18:00 den 1 maj 2016.

Ansökan lämnas in. Foto: Nordfront.

Ansökan lämnas in. Foto: Nordfront.

Tanken är att ett demonstrationståg ska vandra genom staden och att runt fyra tal ska hållas på Sveatorget av representanter från Motståndsrörelsen. Ambitionen är också att erbjuda åhörarna musikunderhållning i pauserna samt att låta meningsmotståndare som klarar av att bete sig civiliserat debattera med organisationens företrädare.

Så här såg det ut på första maj i Borlänge 2010. 2016 ska gatorna återerövras av vita män och kvinnor.

Med anledning av att första maj är en ledig dag i Sverige, och att det nu förvarnas tidigt om demonstrationen, räknar vi med en god uppslutning!

Nordfront återkommer med mer information om demonstrationen längre fram. För frågor om demonstrationen, kontakta Pär Sjögren: par.sjogren@nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om