Demonstranter skjuter ner polisdrönare – med laserpekare

SYDAMERIKA. En mängd laserpekare har lyckats sänka en av polisens drönare under en protest i Chile.

En film från en regeringskritisk demonstration i Chile visar hur människor lyckas sänka en polisdrönare. Detta med hjälp av vanliga laserpekare.

Nyhetssidan ZeroHedge tror antingen att drönarföraren blev bländad av laserpekarna alternativt att dessa störde ut drönarens höjdmätare vilket i sin tur ledde till att den automatiska nödlandningsmekanismen utlöstes.

Kraftigare laservapen ämnade att neutralisera större drönare har blivit ett allt mer vanligare diskussionsämne inom medier som rapporterar om militär teknik.

Nordfront har tidigare skrivit om hur de antikinesiska demonstranterna i Hong Kong använt sig av laser för att blända polisens övervakningskameror.

Källa:
Watch Chile Protesters Kill A Police Drone Using Hundreds Of Laser Pointers

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Caesar-Aurelius says:

  ”Kraftigare laservapen ämnade att neutralisera större drönare har blivit ett allt mer vanligt diskussionsämne inom militära kretsar.” ???!!

  Hahaha, ni skulle bara veta vad det finns för vapen i militärens vapenlager som inte är tillgängliga för allmänhetens ögon.

  https://www.youtube.com/watch?v=tyUh_xSjvXQ

 • Lingonet says:

  det visar på vilka som arrangerar protesterna, MOSSAD.


 • Lämna ett svar