Deltagare i fransk protest: ”Macron är judarnas hora”

PARIS. De ”Gula västarna” skräder inte orden när de protesterar mot Frankrikes minst omtyckta president i modern historia.

De så kallade Gula västarna, Les gilets jaunes, som på olika håll runt om i Frankrike utför spontana och långvariga protestaktioner mot den sittande presidenten, Goldman Sachs-bankmannen Emmanuel Macron, kräver presidentens avgång.

Demonstranterna anses inte ha någon ledare, och ingen organisering. Istället ska de bestå av ”vanligt folk” som spontant reser sig mot Macrons vanstyre.

Att de har gula västar på sig, beror på att det i Frankrike finns en lag om att en sådan ska finnas i bilen när man är ute på vägen. Signalvästen ska man för den personliga säkerhetens skull ta på sig om man av något skäl tvingas stanna bilen vid vägkanten och kliva ur.

Signalvästen är alltså inte någon typ av ”uniform” som ska förena demonstranterna under en viss ideologi.

BBC rapporterar ibland live från protestaktionerna. I lördags kunde man under pågående sändning höra arga rop från deltagare i protesterna:

— Macron, pute à juifs! [Macron, judarnas hora.]

Svårt att gripa enskilda yttrandefrihetsbrottslingar
Den franska polisen säger att de har svårt att identifiera människor som bryter mot åsiktslagarna eftersom de med sina gula västar ser ungefär likadana ut allihop.

Bloggaren ”Czakal” på bloggen Diveristy macht frei skriver att de gula västarna kan komma att bli en symbol för hela vår civilisations nödsituation.

Samtidigt förekommer det också att poliser öppet visar att de inte längre vill bekämpa sitt eget folk, de gula västarna. I ett klipp från Voice of Europe kan man se hur enskilda poliser signalerar att de inte vill bekämpa folket genom att ta av sig hjälm och sänka kravallsköldar.

Trots att Gula västarna sägs inte ha någon ideologisk drivkraft, verkar medvetenheten om den sionistiska maktens förtryckande politik mot befolkningen vara bekant även för dessa demonstranter.

Massmedia i Frankrike är starkt kritiska mot Gula västarnas protester. Där, liksom i Sverige, är majoriteten av massmedierna i judisk ägo.

Nu extremt lågt stöd för Macron
Författaren till Nordfronts nio delars artikelserie Rötter, Johan Persson, är kunnig i frågor som rör Frankrike och landets kultur och politik. I en intervju för Radio Nordfront säger han att stödet för Macron har sjunkit katastrofalt.

Trots att Macron vann valet har han aldrig har haft ett riktigt stort stöd, säger Persson, men nu ligger det på häpnadsväckande låga 10 procent, på ett ungefär. Det går att jämföra med Macrons hatade Ryssland där situationen är närmast den motsatta, med ett folkligt stöd för Vladimir Putin som ligger runt 80 procent.

Källor:
“Gilets Jaunes” protests: “Macron, whore to the Jew!”
YouTube/BBC
Facebook/Voice of Europe

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Anders Jonsson says:

  Demonstranterna har sannerligen rätt:

  Macron är JUDARNAS hora.

  Och det gäller också samtliga 349 lakejer och folkförrädare i det så kallade Sveriges Riksdag.

  Nordisk revolution!

  Utan pardon!

 • I Frankrike har nu även folkets ekonomi tydligt drabbats genom den från (((högsta ort))) styrda vansinnespolitiken. Då kommer folkets vrede som svar. Gisssa om där är oro i maktens korridorer. Ett hälsotecken för nationen då poliser öppet visar sitt stöd för folket. Kan vi snart få ett till någorlunda nationalistiskt styrt land i Europa? Det som händer nu ökar hoppet.

 • Sverker says:

  Macaronen är bara en i det enorma stallet på jude-bordellen.
  Men alla deras luder kommer inte att hjälpa dom längre. Exponeringan av judens makt är exponentiell :-)

 • Hur Macron ens kunde få stöd av över 50% av ”fransmännen” är en fullkomlig gåta.

 • Karl-Путин A says:

  Gula västar är alltså en helt laglig ”uniform klädsel” i Frankrike. Undrar hur Göteborgs polischef Erik Nord och hans judiska påhejare hade sett på den saken vid göteborgsdemonstrationen, som nu gått in i den ”rättsliga” fasen och demonstrationsdeltagare ska dömas för att de hade vita skjortor på sig.

 • Påläst says:

  Corneliu Zelea Codreanu sa att fransmännen en vacker dag skulle kasta av sig det judiska oket. Jag tvivlade tidigare starkt på detta men förhoppningsvis hade han rätt. Allez les Bleus!


 • Lämna ett svar