De politiskt korrekta bedriver informationskrig

BOLLNÄS Hur många gånger måste en våldtagen kvinna visa sitt blodiga underliv för att bli betrodd? Hur många självmordsförsök krävs, hur många nätter behöver hon skrika och gråta? Precis som vi på Nordfront klargjorde tidigt kan de ”politiskt korrekta” gå hur långt som helst för att bedra befolkningen. Därför betyder en kvinnas lidande ingenting.

Återigen försöker tidningen Ljusnan, som är en del av nättidningen Hela Hälsingland, så tvivel kring att den artonåriga flickan blev gruppvåldtagen förra veckan i Bollnäs. Tidningen vägrar att erkänna att förövarna var främlingar eller att händelsen följer ett mönster, som är typiskt vid gruppvåldtäkter, där offret är en vit svensk kvinna och förövarna är av utländsk härkomst.

Informationskriget som sätter igång i lokal press skyr inga medel.

Anhöriga till flickan har själva fått fotodokumentera skadorna på flickan och samlat in annat material där troliga gärningsmän pekas ut. Polisen är inte intresserad av att få materialet trots upprepade samtal. Det är lätt att tro att det finns order från högre politisk ort att polisutredningen i praktiken ska stanna upp. Därför är det inte så underligt att även polisen ser till att gå journalisternas ärenden genom att säga till Ljusnan vad tidningen vill höra. Åsa Kastman på Ljusnan intervjuade idag Sune Nordh som är rotelchef för mellersta Gävleborg:

– Idag finns det ingenting som styrker att de som ligger bakom våldtäkten är av utländsk härkomst. Vi har ingenting att gå på just nu. Däremot är det vanligt att den här gruppen dyker upp när det rör sig om våldtäkter. För några år sedan hade vi ett liknande fall i Söderhamn, även då demonstrerade nynazisterna. Den gången visade det sig att våldtäkten var påhittad, säger han.

Sune Nordh åsyftade till en gruppvåldtäkt som skedde i Söderhamn 2004, som fick mycket uppmärksamhet. Nordfront kontaktar mamman till kvinnan som då blev våldtagen. Mamman blir först förbannad och berättar ingående hur det var att leva med sin dotter efter våldtäkten:

– Dom är tamefan dum i huvudet. Det är allvarligt att en polis säger så här. När min dotter blivit våldtagen blev jag uppringd med orden ”du måste komma för det har hänt något hemskt”. Min dotter satt på en stol och skrek av smärta. Hon satt i badkaret och gned sig i timmar. Vi var flera personer som fick dra henne ur därifrån. Vi har sett smärtan på nära håll, att hon gråter på nätterna, drömmer mardrömmar och flera självmordsförsök.

En stund efteråt återkommer mamman igen:

– Vi har tänkt efter och minns ett liknande fall i Lillbergets förskola där kvinnan drog tillbaka sin anmälan om våldtäkt. Det hände straxt innan vår dotter blev våldtagen. Det är mycket möjligt att Sune Nordh har blandat ihop hennes fall med våldtäkten på vår dotter.

Nordfront kontaktar en anhörig till den våldtagna flickan i Bollnäs:

– Det kändes från början att de satt hennes trovärdighet till noll. Hon har inte blivit erbjuden samtalshjälp. Hon har skador på kroppen som inte kan förklaras med något annat än att hon har blivit våldtagen. Rivmärken, blåmärken, rivsår, på hela kroppen. Psykiskt är hon i chocktillstånd och mår riktigt dåligt. På sjukhuset tog de däremot DNA-prov på henne. Men att en polis yttrar sig utan något provsvar är obegripligt.

I en ledare på tidningen Ljusnan gör Lilian Sjölund ett försök med rubriken En våldtäkt är en våldtäkt. Hon varnar för att göra det sexuella våldet mot kvinnor till ett invandrarproblem. Hon ger en enkel beskrivning av förhållandena, utan värdering där hon förklarar att våldtäkter ökar under sommaren. Då är många ute, männen dricker alkohol och blir presumtiva gärningsmän på kvinnorna som är lättklädda. Därför ska man se till att flickor och kvinnor inte går ensamma hem på natten. Och att män som skulle kunna begå övergrepp, inte tillåts dricka sig berusade…

Kommentarer borde vara överflödiga!

Det råder ingen som helst tvekan om att flickan i Bollnäs har blivit våldtagen. Samma sak gäller för uppgifterna om gärningsmännens utländska utseende. Det är ingenting som Nordfront sitter och hittar på eller hör via rykten. Varför skulle vi ens hitta på när just gruppvåldtäkter är en form av brott där de etniska mönstren ständigt återkommer? Vi beskriver verkligheten och lämnar ut de detaljer, som tidningen Hela Hälsingland och andra politiskt korrekta medier systematiskt tystar ner, eftersom dessa är rädda att det kan leda till främlingsfientlighet.

När det går upp för medierna, politiker och övriga politiskt korrekta att andra än de själva börjar beskriva verkligheten kommer paniken. Då blir det fritt fram att ljuga, dupera och bedra för att försvara den mångkulturella utopin, vilken inte sällan utgör den egna födkroken. Många har levt hela sina liv genom den mångkulturella utopin. Att erkänna förlust drabbar den egna prestigen och självkänslan. Detta är absolut inga ursäkter men väl förklaringar till att somliga kan komma med vilka idiotiska argument som helst. Då börjar informationskriget som inte skyr några medel.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om