De politiskt korrekta bedriver informationskrig

BOLLNÄS Hur många gånger måste en våldtagen kvinna visa sitt blodiga underliv för att bli betrodd? Hur många självmordsförsök krävs, hur många nätter behöver hon skrika och gråta? Precis som vi på Nordfront klargjorde tidigt kan de ”politiskt korrekta” gå hur långt som helst för att bedra befolkningen. Därför betyder en kvinnas lidande ingenting.

Återigen försöker tidningen Ljusnan, som är en del av nättidningen Hela Hälsingland, så tvivel kring att den artonåriga flickan blev gruppvåldtagen förra veckan i Bollnäs. Tidningen vägrar att erkänna att förövarna var främlingar eller att händelsen följer ett mönster, som är typiskt vid gruppvåldtäkter, där offret är en vit svensk kvinna och förövarna är av utländsk härkomst.

Informationskriget som sätter igång i lokal press skyr inga medel.

Anhöriga till flickan har själva fått fotodokumentera skadorna på flickan och samlat in annat material där troliga gärningsmän pekas ut. Polisen är inte intresserad av att få materialet trots upprepade samtal. Det är lätt att tro att det finns order från högre politisk ort att polisutredningen i praktiken ska stanna upp. Därför är det inte så underligt att även polisen ser till att gå journalisternas ärenden genom att säga till Ljusnan vad tidningen vill höra. Åsa Kastman på Ljusnan intervjuade idag Sune Nordh som är rotelchef för mellersta Gävleborg:

– Idag finns det ingenting som styrker att de som ligger bakom våldtäkten är av utländsk härkomst. Vi har ingenting att gå på just nu. Däremot är det vanligt att den här gruppen dyker upp när det rör sig om våldtäkter. För några år sedan hade vi ett liknande fall i Söderhamn, även då demonstrerade nynazisterna. Den gången visade det sig att våldtäkten var påhittad, säger han.

Sune Nordh åsyftade till en gruppvåldtäkt som skedde i Söderhamn 2004, som fick mycket uppmärksamhet. Nordfront kontaktar mamman till kvinnan som då blev våldtagen. Mamman blir först förbannad och berättar ingående hur det var att leva med sin dotter efter våldtäkten:

– Dom är tamefan dum i huvudet. Det är allvarligt att en polis säger så här. När min dotter blivit våldtagen blev jag uppringd med orden ”du måste komma för det har hänt något hemskt”. Min dotter satt på en stol och skrek av smärta. Hon satt i badkaret och gned sig i timmar. Vi var flera personer som fick dra henne ur därifrån. Vi har sett smärtan på nära håll, att hon gråter på nätterna, drömmer mardrömmar och flera självmordsförsök.

En stund efteråt återkommer mamman igen:

– Vi har tänkt efter och minns ett liknande fall i Lillbergets förskola där kvinnan drog tillbaka sin anmälan om våldtäkt. Det hände straxt innan vår dotter blev våldtagen. Det är mycket möjligt att Sune Nordh har blandat ihop hennes fall med våldtäkten på vår dotter.

Nordfront kontaktar en anhörig till den våldtagna flickan i Bollnäs:

– Det kändes från början att de satt hennes trovärdighet till noll. Hon har inte blivit erbjuden samtalshjälp. Hon har skador på kroppen som inte kan förklaras med något annat än att hon har blivit våldtagen. Rivmärken, blåmärken, rivsår, på hela kroppen. Psykiskt är hon i chocktillstånd och mår riktigt dåligt. På sjukhuset tog de däremot DNA-prov på henne. Men att en polis yttrar sig utan något provsvar är obegripligt.

I en ledare på tidningen Ljusnan gör Lilian Sjölund ett försök med rubriken En våldtäkt är en våldtäkt. Hon varnar för att göra det sexuella våldet mot kvinnor till ett invandrarproblem. Hon ger en enkel beskrivning av förhållandena, utan värdering där hon förklarar att våldtäkter ökar under sommaren. Då är många ute, männen dricker alkohol och blir presumtiva gärningsmän på kvinnorna som är lättklädda. Därför ska man se till att flickor och kvinnor inte går ensamma hem på natten. Och att män som skulle kunna begå övergrepp, inte tillåts dricka sig berusade…

Kommentarer borde vara överflödiga!

Det råder ingen som helst tvekan om att flickan i Bollnäs har blivit våldtagen. Samma sak gäller för uppgifterna om gärningsmännens utländska utseende. Det är ingenting som Nordfront sitter och hittar på eller hör via rykten. Varför skulle vi ens hitta på när just gruppvåldtäkter är en form av brott där de etniska mönstren ständigt återkommer? Vi beskriver verkligheten och lämnar ut de detaljer, som tidningen Hela Hälsingland och andra politiskt korrekta medier systematiskt tystar ner, eftersom dessa är rädda att det kan leda till främlingsfientlighet.

När det går upp för medierna, politiker och övriga politiskt korrekta att andra än de själva börjar beskriva verkligheten kommer paniken. Då blir det fritt fram att ljuga, dupera och bedra för att försvara den mångkulturella utopin, vilken inte sällan utgör den egna födkroken. Många har levt hela sina liv genom den mångkulturella utopin. Att erkänna förlust drabbar den egna prestigen och självkänslan. Detta är absolut inga ursäkter men väl förklaringar till att somliga kan komma med vilka idiotiska argument som helst. Då börjar informationskriget som inte skyr några medel.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

25 Kommentarer till "[s35]De politiskt korrekta bedriver informationskrig[/s35]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Normal Bollnäsbo
Gäst
Nybörjare
Normal Bollnäsbo

Välkomna till Bollnäs 25 augusti. Ser fram mot att på plats skaka hand med er då! Kanske blir Bollnäs nollpunkten för det stora skiftet i Sverige om vi blir tillräckligt många.

Kalle med kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle med kniven

Efter som polisen blivit så genomkorrupt och politiserad och leker ”följa John” bakom juden tillsammans med andra instanser i samhället, så som domstolar, socialtjänster, statligt ägda företag, kommuner, landsting osv, så är det kanske hög tid att man tar rättvisan i egna händer.

Får man ingen hjälp från regimen som har vänt svenskarna ryggen så finns det ingen annan utväg..

Jag lovar att om någon gör mig, min familj eller vänner något så kommer inte polisen ens få ett telefonsamtal.

pär
Gäst
Nybörjare
pär

Mycket bra skrivet!
Kampen fortsätter!

Magne
Gäst
Nybörjare
Magne

Det kommer en dag.

Da blir det ikke lett å være polis. Eller journalist eller politiker eller satans voldtektsforbryter.

Emil
Gäst
Nybörjare
Emil

Anmäl Sune Nordh för tjänstefel, han förhindrar möjligheten att ett brott utreds och klaras upp.

Sune Nordh är en del i övergreppet mot den våldtagna flickan genom att han skyddar våldtäktmännen, en skam för sin uniform.

Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Detta är så sjukt att jag hoppas någon väcker mig upp ur min mardröm. Inte nog med att hon ska bli våldtagen. Hon ska behöva stå ut med sånt här med! Vad är det för fel på folk i dag? Hur kan man skydda sånt beteende? Jag hade inget emot invandrar tills jag träffa dem och lärde mig deras beteende, då ändra jag attityd trots motstånd ifrån skolan. Människor som beter sig illa ska man inte dalta med! Hur svårt ska det vara att förstå det?

Kalle
Gäst
Nybörjare
Kalle

Det är det som är grejen, tillräckligt mànga har inte blivit utsatta.
Men det kommer, det är dràpligt men sà är det.
TYVÄRR màste det hända de flesta nàgot pà nära hàll först.

Jag har sett mànga snabba vändningar, första dagen försvara allt och vara helt oresonlig och säga att man är nazist och rasist för att man varnar för farligheterna, nästa dag efter att denna oresonliga person t.ex. blivit utsatt för ràn, ojoj, dà ljuder andra klockor.

Jag ler varje gàng för dà vet jag, det tar inte längre tid än sà.
Och detta sköts ju helt och hàllet av dem själva.

Smurfan
Gäst
Nybörjare
Smurfan

Mycket bra skrivet. Kampen går vidare

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Som vanligt räcker inte orden till för att förklara dagens Sverige. Hur de som styr sitter så högt ovanför sitt eget folk. Kontrollerade med trådar från en annan ort. Politiker, media och statliga organisationer…det enda ni representerar är svenskfientlighet. Dagen kommer då folket reser sig, då ska ni få stå till svars för ert svek.

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

hur kan man som polis motarbeta
sitt eget folk?man har ju det
jobbet för att man ska skydda
folket!skyddar man inte folket
utan bara arbetar för politikerna
då är man en förrädare.

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Ja. Det är sjukt vilka känslokalla och omoraliska individer som huserar i lokalredaktionerna och i poliskårers toppskikt.

Inte konstigt att pedofilskandaler, knark- och sexbrott avlöser varandra, och att de håller andra sjuklingar bakom ryggen.

Vem vet. Kanske är Sune Nordh mellersta Gävleborgs egna ”Kapten klänning”?

Linus
Gäst
Nybörjare
Linus

Mångkulturen låg bakom mordet på Tommy i Ludvika. Efteråt hyllades den i en manifestation . Nu har mångkulturen våldtagit och misshandlat en tjej i Bollnäs. Då ska det så klart vara en manifestation för att hylla mångkulturen igen! Mångkulturen hyllandes även då den nästan dödade Carl-Erik i Kortedala. Hyllades mångkulturen efter Elin Krantz blev brutalt mördad? Jag kommer inte ihåg

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Alla dessa hyllanden av mångkulturen varje gång ett mord, ett rån, en misshandel eller en våldtäkt har blivit begången, det är ju inget annat än ett firande och en segergest att ännu en etnisk svensk blivit ”plockad”. När t.o.m. polisen nu börjar stämma in i regimens hyllningar av mångkulturen, ja då bryr man sig inte om svensk lag längre. Vissa är mer jämlika än andra och dessa vissa skall inte lagfaras som vanligt folk.

Stig
Gäst
Nybörjare
Stig

När man betänker att det är ett pågående folkmord (!) så kan man spekulera i om Breivik och Mangs (om det nu är så/han) har rätt att försvara sitt land och folk, för de styrande är de facto Quislingar.
Ja jag är faktiskt seriös. Folkrätten stipulerar ju det pågående som ett folkmord enl punkt c och d.

Anders Andersson
Gäst
Nybörjare
Anders Andersson

Hej Stig!

Vet du vad som hände i Rwanda för några år sen? Det var några negrer som dödade några andra negrer. Typ en miljon eller så. Det var folkmord, även om inte FN erkände det som sådant. Det vi ser i Sverige idag är inte ett folkmord. Rättning i ledet.

peter B
Gäst
Nybörjare
peter B

Hej Anders. Precis som den kloakråtta du är så utrycker du ingen som helst sympati för kvinnan som har skändats.Du känner dig däremot viktig när du får tillfälle att märka ord.Kryp tillbaka ner i kloaken dit as.

Lumik
Gäst
Nybörjare
Lumik

Enligt FN så är det visst att räkna som folkmord.

”…any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;”

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Peter H. Norrland

Fast jag har svårt att tro att ”de styrande” i Norge och Sverige skulle vara patriotiska hjältar som du påstår, men du kanske vet bättre!?

Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell

Över 20.000 poliser i Sverige idag. Antalet uppklarade brott 2011 var 16%. Och när man ser polisen och imbecillen Sune Nordhs uttalande om våldtäkterna så inser man direkt att svensk polis inte bara är världens sämsta polis i att lösa brott, utan dessutom den polis som säkerligen har lägst intelligens i alla avseenden.

Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

Grattis Lilian Sjölund! Du kommer att bli ihågkommen och omskriven långt efter din död, Som en företrädare för ondskan. Med lögn, förtal och svek som verktyg styr du det Svenska folket mot sin egen förintelse.

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

man kan väll göra så,som berikare:skriva skitstövlarnas namn och deras adresser på LISTAN.kan komma till pass en dag.

Skåningen
Gäst
Nybörjare
Skåningen

Folkförrädarna kommer att hänga! Det lovar jag.

Moder Svea
Gäst
Nybörjare
Moder Svea

För några år sedan var det lätt att utläsa ur statistiken från BRÅ hur stor andel av tex uppklarade våldtäkter som i dom medförde utvisningsbeslut.
Minns att för våltäkter och grova narkotikabrott låg siffran på mellan 75-85 %.
Idag, av någon anledning, hittar jag inte dessa uppgifter. Nån som vet var dessa uppgifter finns ? Om samma siffror kvarstår behöver man ju inte vara nån proffessor för att fatta att detta ÄR ett problem som har tydlig invandraranknytning.
Lilian läser väl inte statistiken ?

Lena
Gäst
Nybörjare
Lena

Var lite aktsam med era fördömanden. Det finns ännu ingen misstänkt och det senaste är att flickan inte ens vet om det har förekommit nån våldtäkt alls. Kanske kan det vara klokt att vänta med sina åsikter till dess att brott har bevisats.

trackback
Nybörjare

[…]    14/7      16/7     15/ 7     17/7     18/7     19/7     20/7     21/7     27/7     1/8     1/8(2)     6/8  […]

wpDiscuz