De bästa kommentarerna till Veckans fråga

VECKANS FRÅGA. Frågan vi ville ha svar på under förra veckan var som bekant PK-flosker och vilken man retar sig mest på. För att göra det hela lite mer intressant utlovade vi att de bästa kommentarerna och motargumenten skulle presenteras i en lista. Vi på Nordfront har med stor underhållning följt kommentarerna och de välkända flosklerna haglade verkligen som spön i backen.
kungmarkatta
Vi listar här upp de fem som tillförde det hela något utöver det vanliga och som vi alla kan börja använda nästa gång vi ställs i en liknande situation där det kan behövas.

5. Vallonerna Ofta hör vi talas om att vi alltid haft invandring och det är på grund av detta vi utvecklats så bra. Vallonernas blygsamma arbetskraftsinvandring från Belgien fram till 1945 brukar nämnas som argument för att motivera dagens främlingsinvasion. Niklas ger oss mer fakta.

”Bland det mest löjliga är påståendet om att invandringen har utvecklat Sverige. Det som har utvecklat Sverige är det svenska kynnet. Inget annat. Den historiska invandringen till Sverige har legat under en procent. Den lilla invandringen påverkar inte det svenska kynnet det minsta.

Ta bara vallonerna, som då och då tas upp som ett exempel på att Sverige inte skulle vara vad det är idag utan dem. Det invandrare mellan 1.000-2.000 av dem. De importerades för att tillverka vapen åt kungens krig. De har inte ändrat på svenskens kynne det minsta.”

4. Utvisningar Scandinav dammar av ett gammal och PK-logiskt ”motargument” som används i debatten om att utvisa kriminella invandrare. Personligen tror jag just detta ”motargument” ligger bakom, min unga ålder till trots, många av mina grå hår.

”Vart skall vi skicka de kriminella svenskarna då?”

3. Inavel Kommentatorn 666 ger oss en annan vinkel på hela inavelsteorin och ger oss ett helt nytt argument att svinga mot inavelsteoretikerna.

”En annan favorit är att massinvandringen skall förebygga inavel bland oss européer. Liksom hur tänker dem? Vi skall förebygga inavel genom att avla med folk som har spenderat 1000+ år med att just inavla.”

2. Hundrasism Debattören Fredrika tillförde debatten många tankvärda synpunkter då rasargumentet kom på tal. Andersson fick till en dräpande slutkläm som var för bra för att låta passera obemärkt.

Fredrika skriver:

”Man bestämmer sig för om man vill se skillnader eller inte. Om man vill, är det ingen skillnad alls på en pitbullterrier och en pudel. Hund som hund, liksom. Lika bra och fina och söta båda två, och med samma egenskaper. Men försök att leva med båda två på samma premisser, så…”

Andersson skriver:

”Du tror inte på alla hundars lika värde?”

1. Siffror finns inte Vinnaren i kommentatorskampen, Jens, bjuder oss här på en liknelse som verkligen träffar huvudet på spiken och spikar igen PK-flosklernas kista totalt.

””Det finns inga raser” måste vara det som får mig att koka över fortast. Att säga det slår liksom ut grunden för att kunna ha en diskussion överhuvudtaget.

Det är som att försöka övertala någon att två plus två faktisk blir fyra. När denne person i ren desperation över sin egen brist på argument för att svaret blir tre vräker ur sig att siffror inte finns.”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments