INSÄNDARE: Davis Kazas hets mot Nordiska motståndsrörelsen

INSÄNDARE. Marxisten och lögnhalsen Davis Kaza har fått en insändare publicerad i tidningen Västerbottens-Kuriren i vilken han skriver lögner om organisationen och om hur nationalsocialismens frammarsch måste stoppas. Niklas Svensson bemöter här insändaren.

Davis Kaza uttrycker sig väldigt förvirrat om Motståndsrörelsens framryckning i Umeå.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Med anledning av en insändare som publicerats i Västerbottens kuriren av Davis Kaza från Arbetarpartiet kommer här ett bemötande av insändaren för att belysa lögnerna och för att analysera Kazas strategi som enligt honom skall komplicera för Motståndsrörelsens tillväxt i det nuvarande väldigt röda och dekadenta Umeå.

Insändarens innehåll är i stort sett helt baserad på Kazas tal som han höll på Rådhustorget i Umeå under Kristallnatten som Nordfront tidigare har skrivit en artikel om. I början av insändaren inleder Kaza med att skriva om händelsen på Tegs Centralskola där alla skåp hade fått flygblad från Motståndsrörelsen. Flygbladen innehöll en text om att kämpa mot det globala banksystemet och dess aktörer.

Kaza tycker att det är väldigt bekymmersamt att Motståndsrörelsen i Umeå även vill sprida sin politik och samhällsinformation till ungdomar. Han pratar högtravande om att rädda högstadieelever från att förfalla in i ”nazismen”.

Dubbelmoralen slår tillbaks hårt mot Kaza. Han beskriver ett problem som grundar sig i att han inte vill att politiska motståndare lagligt skall få dela ut sina flygblad, samtidigt som han själv inför kristallnatten stod i skolan och delade ut flygblad till förbipasserande elever.

Är detta Davis Kazas idé om hur ungdomen skall utveckla sitt politiska tänkande?

Det verkar som att vissa åsikter och uppfattningar inte skall tillåtas i samhället. Detta visar tydligt hur Kaza definierar och ser på den så kallade ”demokratin och yttrandefriheten”. Den gäller enbart för de som ställer sig bakom systemet likt slavar.

Senare i insändaren skriver Kaza om vad Motståndsrörelsen har att erbjuda. Kaza berömmer kampgrupp 602:s arbete där nästan alla hushåll i hela Umeå har fått ett flygblad nedstoppat i sin brevlåda under året. I insändaren står det sedan skrivet att alla så kallade antinazister måste ta ett personligt ansvar eftersom polisen inte kan vara överallt. Det står även att det inte går att lita på att någon annan tar debatten.

Så vad menar Kaza egentligen? Menar han att motståndsmän skall och bör bli gripna för att de bildar politisk opinion eller att antinazister bör bruka våld eftersom att polisen inte finns överallt? Eller syftar han på att man ska försöka föra en dialog?

Han uppmanar konstigt nog ingen till att diskutera med oss nationalsocialister, som enligt Kaza är “våldsverkare”, baserat på det som hände i Göteborg där polisen gick till attack mot Motståndsrörelsens sköldbärare som fick försvara både sig själva och hela demonstrationståget.

Kaza skriver även om att Judiska föreningens rättigheter angrips i Umeå av nazister och syftar till “attackerna mot Judiska föreningen” i sina försök att demonisera Motståndsrörelsen. Sanningen om dessa “attacker” har Nordfront tidigare skrivit om och det visade sig att judinnan Carinne Sjöberg själv hittade på i stort sett hela saken.

LÄS MER: Judar i Umeå slår rekord i fake-news

Till sist skriver Kaza om att antinazister måste kunna klara av en diskussion med en högstadieelev för att på så sätt stoppa Motståndsrörelsens tillväxt. Därefter ställer han retoriska frågor, exempelvis: “Vad svarar du om du kallas för rasförrädare?” samt ”Om du vill vinna högstadieeleven till en annan åsikt på en minut?” och påpekar att det krävs kunskap om “Förintelsen”.

För att sammanfatta Kazas strategi går den alltså ut på att inte föra debatten med “våldsverkare” samtidigt som man kan prata med högstadieelever och försöka övervinna dem till en annan åsikt på en minut.

Nej, Kaza. Du kommer aldrig att kunna stoppa Nordiska motståndsrörelsens frammarsch med din “strategi” och vi till skillnad från dig kommer aldrig behöva göra halvhjärtade försök i att ena folket genom förbud, censur, uthängningar och våld.

/Niklas Svensson

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Hej Niklas.

Du har skrivit en jättebra insändare om systemlakejernas och särskilt Kazas exempellösa dumhet och hyckleri.

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Detta ständiga tjat om den s.k. förintelsen. En synnerligen suspekt ”händelse” som inte får debatteras eller forskas i, för då skulle ”vissas” korthus rasa med buller och bång. Man kan ju undra varför judar har monopol på att överallt framhävas som offer. Vad med alla andra som dog under andra världskriget, totalt många fler än de judar som strök med. Konstigt att världen alltid glömmer att nämna att när judarna styrde i gamla Sovjet. Judar satte igång revolutionen och började sen ett folkmord på etniska ryssar i proportioner vi inte kan föreställa oss. Alla officerare i gamla tjekan (hemliga polisen)… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Vacker bild den nedersta. Hoppas att snutgrisarna får sig en tankeställare nu när domarna fallit mot dem som brukade dödligt våld mot dem och dem som försvarade sig mot dödligt våld beordrat av (((Erik Nord))) och (((Dan Eliasson))).

Andre
Nybörjare
Andre
2 år sedan

Ett tips för eleverna ifall de vill ”stoppa nazismen” är ju att sätta sig in i alla de konspirationsteorier som finns på nätet. TGSNT, Europe the Last Battle och nån föreläsning med t ex David Irving för att på så vis hitta felen i ”nazisternas” resonemang. ;)

Ungdomen, framåt!
Nybörjare
Ungdomen, framåt!
2 år sedan
Reply to  Andre

Hehe, precis! En vecka senare: ”Men Hitler hade ju rätt! Han kämpade emot det internationella gänget som idag styr oss genom kapitalet.”.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Andre

Precis, den slags information måste eleverna få, att Sverige är svenskarnas land, och om Kalergi-planen. Men jag tvivlar att elever kan kämpa mot det korrupta banksystemet.

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan

förintelsen dvs. (((historier))) om sex fantasiljoner tvålar och lampskärmar, kräver skydd av kätterilagar eftersom den inte uppfyller några beviskrav som krävs i vilket annat påstått mordfall som helst

Judar vanstyr Sverige och har infört (((tvångskulturen))), det visar två (((bank)))räddningar och hur deras marionetter tävlar i agility efter importerad stenkastning.