David Baas slog nytt ”nazist”-rekord

LÖGNPRESSEN. I ett hetsreportage där sverigedemokratiska lokalpolitiker hängs ut använder den ökände Expressenjournalisten David Baas ordet ”nazist” nästan 60 gånger.

David Baas är känd för sina folkfientliga så kallade artiklar som han skapar åt den judiska kvällstidningen Expressen.

Den judiskägda tidningen Expressen publicerade under tisdagen ett hetsreportage där den folkfientliga så kallade journalisten David Baas reser runt och trakasserar lokala valkandidater för Sverigedemokraterna i deras respektive hem. Tanken var att hänga ut politikerna för deras tidigare nationalsocialistiska engagemang under 1990- och 2000-talet.

Den ökände Bonnier-propagandisten, som för två år sedan drev en före detta sverigedemokrat till självmord, försöker i reportaget att förnedra lokalpolitikerna genom att pressa dem att ta avstånd från tidigare politiskt engagemang, samtidigt som han hänger ut dem som ”nazister”. Allt i hopp om att få dem uteslutna ur Sverigedemokraterna.

I ett misstänkt försök att slå rekord i användandet av ordet ”nazist” skriver Baas skällsordet hela 36 gånger i artikeltexten på 1 336 ord. Sammanlagt använda ordet 46 gånger i artikeln – om man räknar med bildtexter och ingress. Ordet dyker dessutom upp ytterligare 13 gånger i ett filmklipp på cirka 3 minuter, som också är en del av hetskampanjen.

Se filmen från hetsreportaget:

Enligt Expressen skrevs artikeln i samarbete med den folkfientliga underrättelsetjänsten Expo, som har ett gigantiskt register över regim- och judekritiska svenska medborgare. Expo skriver också efter publiceringen att flertalet av de uthängda politikerna tvingats avgå.

— Det var någon enstaka kvar som jag tror hamnar hos medlemsutskottet nu. Jag är inte insatt i detalj, men jag vet åtminstone att det hanteras, bedyrar SD:s partiledare Jimmie Åkesson för Expo.

Källor:
Ex-nazisterna som kandiderar för SD
SD-kandidater med nazistbakgrund avgår

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AllanValhallaAnnaKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigrid
Medlem

Bra kämpat Baas, nu satsar vi på 100!

_DH_
Medlem
_DH_

Vet inte hur man ens går till väga för att prestera så infantilt språk. Uppenbarligen är han helt besatt. Jag menar, om någon av oss hade samma förekomstfrekvens av ordet jude i någon text så skulle det ha setts som olämpligt. Men då är vi svenskar friska människor – det är inte de störda judarna. Kanske Baas behöver lite psykvård? Han tycks inte må bra. En tvångströja skulle nog göra honom gott.

Karl-Путин A
Medlem

Det finns knäppskallar som har tomtar på loftet – den här juden har nazister på loftet.

Anonym
Medlem
Anonym

Ja, varför är det så svårt att säga Nationalsocialist?https://www.youtube.com/watch?v=BMJ_nLNGO28&frags=pl%2Cwn

Valhalla
Medlem

Stackars David Baas han har en svår nazistparanoja. Överallt väcks hans vrede av av folk med ett ”nazistiskt utseende”. Baas gillar bara folk med långa näsor och stora fötter som gillar att trampa ökensand.

Baas är en betald näthatare.

Allan
Medlem

Negrer in (valturnén), svenskar ut, (((SD)))-politik i praktiken.