Datahackare kräver lösensumma – hotar med att annars släppa 11-september dokument

UTRIKES. Hackergruppen Dark Overlord kräver det amerikanska etablissemanget på en stor lösensumma, annars kommer de att släppa 18 000 dokument som kommer att ge allmänheten ”många svar” på olika konspirations­teorier om terrorattacken som utspelade sig den 11 september 2001.

Den ökända hackergruppen Dark Overlord kräver att det amerikanska etablissemanget ska betala dem en stor lösensumma. Om man inte går deras krav till mötes kommer de att göra 18 000 dokument om 11-septemberattackerna offentliga.

Gruppen ska ha hackat sig in hos en grupp advokatfirmor och försäkringsbolag som har hanterat försäkringsärenden efter attentaten och hackergruppen menar att de 18 000 dokumenten ”kommer att ge många svar på 9.11-konspirationsteorier”. Vidare skriver de:

Ni är välkomna att […] begära att era dokument formellt tas bort […] från varje slutligt offentliggörande av materialet. Dock kommer ni att få betala oss

Dark Overload menar att de ska ha hackat fastighetsmogulen Larry Silversteins bolag Silverstein Properties som ägde World Trade Center när tvillingtornen rasade samman samt försäkringsjätten Hiscox och investmentbanken Lloyds of London.

Källa:
Hackers Threaten to Dump Insurance Files Related to 9/11 Attacks

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Christian Hamilton Christian Hamilton says:

    Den eller de som kan komma med dokument samt publicerar dem vilka bevisar den näst största lögnen i modern tid kommer att få folk att fundera på om den största lögnen holohoax kanske inte är sann ändå.


  • Lämna ett svar