Därför attackerade vi gaycaféerna

Nationellt Motstånd har nu fått klarhet i vilka som utförde stenkastningen mot ett antal gaycaféer under natten till måndagen. Vi har även talat med en av aktivisterna vars redogörelse vi även väljer att publicera.

Bakgrund
Man har länge negativt särbehandlat patrioter i svenskt rättsväsen, hittills har fokuseringen riktats mestadels på den enskilda individen. I domstolar har sagts att de som är patrioter bör få hårdare straff eftersom de utfört de eventuella brotten i ett mer ondskefullt syfte. Detta ganska klumpiga övertramp av devisen ”likhet inför lagen” har kritiserats t.o.m. av etablissemangets egna jurister. Man har nu därför finslipat sin taktik en aning.
Den sionistiska lobbygruppen Anti-Defamation League har länge i USA utövat starkt lobbyarbete för att få igenom begreppet ”hate crime” vilket man även lyckats med. Det hela går i korthet ut på att brott som kan hota det nuvarande antipatriotiska styret i västvärlden skall räknas som ”hate crime”. Givetvis dröjde det inte förrän Sverige importerade modellen. Som i ett trollslag lanseras ordet hatbrott i olika medier. Hatbrott skall nu utredas fortare, ges mer resurser och högre straff. Det är direktiv som polisen får varje gång en åklagare anser att ett fall kan rubriceras som hatbrott. Som i ett led i denna lansering använder man även homosexuella som offer och ett skäl till att hatbrottsklassificeringen verkligen är viktig. Detta givetvis för att man vill få bort fokus på att lagarna egentligen är till för att skydda etablissemanget. Det skall inte synas att man försöker tysta den sanna oppositionen.
Nu i dagarna har Stockholm Pride använts som en medial språngbräda i lanseringen. Hela deras evenemang går i hatbrottets tecken, med inbjudna anti-patriotiska talare som helt okritiskt får sprida sina lögner. Att Stockholm Pride ställer upp som ”nyttiga idioter” mot patrioter och därmed även hela vårt folk kan bara tolkas som en krigsförklaring. Att ingen längre får kritisera homosexuella med ord gör givetvis att kritiker tar till andra metoder.

Från aktivisterna
Vi har under natten till måndag visat vår antipati med hela homosexlobbyn och deras ställningstagande i hatbrottfrågan genom att handgripligen agera mot några av deras caféer i Stockholm. Aktionen är en protest mot att vi inte längre får kritisera homosexuella med ord. Tills det är lagligt igen kommer vi istället att handla. Vi målade Motståndsrörelsens symbol på stenarna så att de som blev drabbade skulle veta vilka sympatier vi har. Organisationen har inte planerat aktionen. Vi har ingen övrig anknytning till Motståndsrörelsen men vi tycker att de bäst kämpar för ett fritt Sverige idag. Aktionen är även en protest mot de orättvisa domar som föll mot sju medlemmar i Motståndsrörelsen och deras ungdomsförbund Nationell Ungdom.

Läs mer om den domen här:

Slutkommentar
Motståndsrörelsen vill slutligen klargöra att vi motsätter oss icke-sanktionerat användande av vår organisationssymbol. Vi har dock förståelse för aktivisternas handlingar.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om