Danmarks regering har bett FN om att återigen få ta emot ”kvotflyktingar”

MASSINVANDRING. Efter ett par år med totalt stopp för mottagandet av så kallade ”kvotflyktingar” i Danmark ber nu den tidigare kommunisten Mattias Tesfaye FN om att få återuppta mottagandet.

Mattias Tesfaye (foto: Mortenf CC-BY-SA-3.0).

Danmarks rasblandade utlännings- och integrationsminister, tidigare medlem av Danmarks kommunistiska parti/Marxist-Leninisterna, Mattias Tesfaye (S), har meddelat FN:s flyktingorganisation (UNHCR) att Danmark återigen kommer att erbjuda kvotflyktingar att komma till Danmark.

Förutom att återuppta det allmänna programmet för kvotflyktingar kommer Danmark också ta emot ”en mindre grupp särskilt krävande kvotflyktingar”.

— Jag meddelade att Danmark önskar ta emot en mindre grupp särskilt krävande kvotflyktingar redan 2019, säger Tesfaye.

Han säger vidare att urvalsmetoden och mottagandet av dessa innebär ett antal praktiska åtgärder som myndigheterna nu kommer att vidta. Det ska enligt Tesfaye även vara för tidigt att säga när de första kvotflyktingarna kan tas emot och det exakta antalet för 2019 ska inte ha fastställts ännu.

Förutom gruppen av särskilt krävande kvotflyktingar har ministeriet informerat UNHCR att det är regeringens bedömning att Danmark kommer att återuppta det allmänna programmet för kvotflyktingar från och med 2020.

Den danska regeringens beslut väcker glädje på UNHCR
— Med det ökande antalet flyktingar som är i akut behov av en fristad är dessa solidaritetsinitiativ viktigare än någonsin, säger Caroline Bach, UNHCR:s taleskvinna för Nordeuropa, och fortsätter:

— Vi välkomnar också Danmarks beslut att ta emot flyktingar i behov av speciell medicinsk behandling och är redo att arbeta med ministeriet för att diskutera ytterligare detaljer om identifiering, urval och överföring av flyktingar med speciella hälsoproblem som kan tas emot i Danmark för att få nödvändig behandling.

Den nya socialdemokratiska regeringen har redan lovat att riva upp det tidigare beslutet om att isolera kriminella utlänningar och illegala invandrare på en fängelseö.

Dessutom lovar regeringen att höja bidragen till invandrarfamiljer med barn. Alla migranter som vistas tillfälligt i Danmark ges också rätt till kostnadsfri, skattefinansierad högre utbildning, meddelar integrationsminister Tesfaye, trots att han gav precis motsatt besked under valrörelsen nyligen.

Källa:
Regeringen har bedt FN om igen at få kvoteflygtninge

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ramón Mercader
Nybörjare
Ramón Mercader
1 år sedan

Pisshumanism!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 år sedan

Visar som vanligt att en röst på sossarna är en röst för utplåning av det egna folket.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Danmark önskar? Nej, det är perversa kriminella bastarder, Talmud-judar och hatfulla svartsjuka kommunister som önskar rasfrämlingar i vita samhällen. Deras devis är att förstöra det goda, vackra och vettiga. Pervers analskit ska det vara.
Men vem röstade för brottslingarna? Är primitiva redan majoritet i Danmark?

peckerwood
Nybörjare
peckerwood
1 år sedan

ekkle jævla folkeforædere