Dalai lama står fast: ”Europa tillhör européerna”

RASLIG ÖVERLEVNAD. Den vördade buddhistmunken Dalai lama stöder Europas nationella överlevnadskamp.

1+1 blir 2, inte 3 enligt ”värdegrundsbrottslingen” Dalai lama.

Den tibetanske buddhistmunken Dalai lama, snart 84 år gammal och en uppskattad tänkare i stora delar av världen, stöder de europeiska folkens överlevnadskamp. Detta är något han gjort i olika uttalanden under tidigare år, något som Nordfront även rapporterat om både entvå och tre gånger.

Efter att ha tillfrågats av en BBC-journalist upprepade han ståndpunkten:

— Ett begränsat antal är okej, men hela Europa kommer tids nog att bli muslimskt eller afrikanskt – omöjligt, sa Dalai lama.

Han sa även att Europas länder bör hjälpa de ickevita människor som nu befinner sig här för att lära dem att göra sina hemländer bättre när de väl återvänder.

Källa:
The Dalai Lama on Trump, women and going home

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CharlieDissidentKlausLottaVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Visst och sant : Vi skall lära de återvändande att göra sina hemländer till en bättre plats att leva på. Om viljan finns går det. (Om INTE viljan finns – är vi Europeer tvungna att använda hårdare tag utan den mesiga demokratin.)

Lotta
Medlem

Självklart!

Klaus
Medlem

Dalai Lama är en vis ledare. Han är inte avhängig av judarnas perversa Talmud-tro och -politik och av Kalergis folkmordsplan. Han är den idiotiska katoliken Franciskus’ motstycke.

Dissident
Medlem

Off topic: Dalai Lama och buddhismen, förvaltar vidare de gamla ariernas (som såg ut som vi en gång i tiden. Buddha t ex var blåögd) kunskap och visdom (dvs genom buddhismen).

comment image

Öst är de som har kvar mest av de gamla ariernas tankestoff, medan Väst är de som lyckades ha kvar mest av ariernas DNA/blod.

comment image

Märkligt egentligen, och jag undrar hur/varför detta kom sig historiskt? Någon annan som har tankar kring detta?

Dalai Lama tror förresten på Hollow Earth-teorin / teorin om en ihålig jord. Det finns lite länkar om den teorin i följande kommentar, https://www.nordfront.se/goliat-ljusets-krigare.smr#comment-35091

Charlie
Medlem

Att Dalai Lama tror på hollow earth är inte förvånande. En av ingångarna säga ligga i Tibet, till ”Shambala”. Ska tillägga också att en av Världens mest framstående matematiker också anförde teorin om en ihålig Jord. Minns ej vad han heter just nu men han var verksam på 1600-talet. Flygförbudet över polerna säger ju en hel del också. Det finns så galet mycket som är nedtystat som den stora massan hålls ifrån att få veta så det är absurt.