Dalai Lama krävde återvandring under besök i Sverige

SVERIGE. Dalai Lama besökte igår Malmö och hävdade då att de migranter som kommit till landet borde återvända för att bygga upp sina hemländer.

Nobelpristagaren i fredspolitik Dalai Lama besökte igår Sverige på inbjudan av biståndsorganisationen Individuell människohjälp (IM). Besöket skedde i Malmö och Dalai Lama uttryckte där stöd för återvandring av de många migranter som kommit till Sverige.

— Ta emot dem, hjälp dem, utbilda dem … men i slutändan borde de utveckla sitt eget land, sade Dalai Lama.

Enligt Dalai Lama ”tillhör Europa européerna” och det är inte bra att globalisterna tillåts förinta folkgrupper genom att blanda bort dem. Det mest moraliska är att migranterna återvänder och berikar sina hemländer.

Tidigare har Dalai Lama kritiserat EU för att ha tagit emot för många flyktingar och hävdat att Tyskland inte får bli ett arabland.

— Europa, till exempel Tyskland, får inte bli ett arabland. Tyskland är Tyskland … De [migranterna] är så många att det blir ett problem, sade Dalai Lama.

Fredspristagarens uttalande går tvärtemot Tysklands förbundskansler Angela Merkels åsikter. Den kvinnliga ledaren hävdar å sin sida att det inte existerar några tyskar. En idé hon delar med Frankrikes president Emmanuel Macron, som nyligen hävdat att det varken existerar fransmän eller danskar.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausGrottbjörnen_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag förstår hur han kan ha förståelse för vår nationalism, då hans eget folk, tibetanerna, står inför samma situation med den kinesiska övermakten. Kina anser inte att tibetanerna är ett riktigt folk som förtjänar någon respekt, vilket är samma perspektiv våra (((EU)))-fogdar har på oss.

Får hoppas invandringsvurmande européer tar till sig av hans budskap och förstår att länder endast ska bestå av en enda folkgrupp.

Grottbjörnen
Medlem

buddhisterna i Burma har ju fått smaka på mångkultur också, de där indiska muslimerna vad nu folkgruppen heter som det ska gullas med i media, förmodligen de som kommer att bli de nya afghanbarnen snart..
De kom väl till Burma från bangladesh och gör vad de gör bäst, våldtog rånade mm. folket i myanmar tröttnade dock rätt snabbt och började ”förfölja” de stackars indierna och deportera dem, det brukar gråtas lite i media om dom ibland

Klaus
Medlem

Dalai Lama bor i exil i Indien där det finns exilregering. Det är inte första gången han uttalade sig mot massinvandringen: inyervju med Frankfurter Allgemeine Zeitung 2016-05-31
http://m.faz.net/aktuell/politik/dalai-lama-tenzin-gyatso-im-interview-zur-fluechtlingskrise-14260431.html
Men de marxistiska Bilderberg-politikerna bryr sig inte om hans uttalande. Han höll också tal i europarådet 2016-09-15:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ntASi65qfcs