Dagens nyheter upprörs över att skadade svenska SS-veteraner får soldatpension

SVERIGE. Den judiska tidningen Dagens nyheter upprörs över att Tyskland betalar ut krigspension till svenska SS-veteraner.

Tidningen Dagens nyheter (DN), som liksom merparten av ”svensk” media ägs av judiska Bonnier, gillar inte att Tyskland betalar soldat- och krigsskadepension till soldater som skadades i kampen mot globalismen under andra världskriget.

Ryska RT är de som skriver om DN:s artikel – som är bakom betalvägg – där den judiska tidningen beklagar sig över att två av de femton svenska veteraner som får pension stred för den nordiska SS-divisionen Nordland. Totalt stred runt 200 svenskar för den tyska sidan under andra världskriget.

SS-soldater vid östfronten.

Än idag finns det enligt tyska arbetsdepartementet 2 033 krigsveteraner som stred mot globalismen som betalas krigspension, dessa ska enligt uppgift vara upp till 101 år gamla.

Källa:
Swedes who fought in Waffen-SS during WWII still receive ’Hitler pensions’ – media

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
VeraKlausAxel ErikssonDissidentJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Själv upprörs jag över att judar kan tillskansa sig svenska folkets pengar genom att komma med snyfthistorier om påhittade förintelser. För att inte tala om hur många miljarder de blåst Tyskland på. Och de amerikanska skattebetalarna, i form av all hjälp till judestaten.

Jan Hjelm
Medlem

Det hedrar den tyska staten och folket att de följer de villkor som stipulerades i de kontrakt som skrevs med både Wehrmacht- och Waffen-SS soldater som frivilligt enrollerade sig i den tyska armén.

Dissident
Medlem

82 år gamla? Skulle dom alltså varit två år gamla när WW2 startade?

Jan Hjelm
Medlem

Vart fick du åldern 82 från?

Axel Eriksson
Redaktör

Det stod så först i notisen (och källan), men det stämmer uppenbarligen inte så det är ändrat.

Klaus
Medlem

Självklart måste de som kämpade för Tyskland och mot det kommunistiska judiska världsherravälde få tysk pension. Vad gjorde judar åt Tyskland? De saboterade. Vad gör judar idag? Stödja massinvasionen (inte endast George Soros), försvara den judiska förintelsediktamen och holocaustutpressningar och tar emot pengar, pengar pengar,… trots att judar överlevde i Auschwitz utan krigsskador med undantag av de som dog i typhus eller under allierade bombningar. Sanningen måste spridas, utpressningen måste slutas.

Vera
Medlem

Nog är judarna en stat i staterna som lägger sig i. Men det är som förgjort – en hedersvärd ersättning skall missunnas – lögner belönas.