Dagens nyheter upprörs över att skadade svenska SS-veteraner får soldatpension

SVERIGE. Den judiska tidningen Dagens nyheter upprörs över att Tyskland betalar ut krigspension till svenska SS-veteraner.

Tidningen Dagens nyheter (DN), som liksom merparten av ”svensk” media ägs av judiska Bonnier, gillar inte att Tyskland betalar soldat- och krigsskadepension till soldater som skadades i kampen mot globalismen under andra världskriget.

Ryska RT är de som skriver om DN:s artikel – som är bakom betalvägg – där den judiska tidningen beklagar sig över att två av de femton svenska veteraner som får pension stred för den nordiska SS-divisionen Nordland. Totalt stred runt 200 svenskar för den tyska sidan under andra världskriget.

SS-soldater vid östfronten.

Än idag finns det enligt tyska arbetsdepartementet 2 033 krigsveteraner som stred mot globalismen som betalas krigspension, dessa ska enligt uppgift vara upp till 101 år gamla.

Källa:
Swedes who fought in Waffen-SS during WWII still receive ’Hitler pensions’ – media

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments