Cultured Thug intervjuas i svensk podd: ”Mein Kampf förändrade mitt liv!”

NATIONALSOCIALISM. YouTube-profilen Cultured Thug berättar i podden Svarta Segel hur Hitlers godhet och klokhet radikalt förändrade hans liv.

Radiopodden Svarta Segel  har i dagarna släppt ett nytt avsnitt, denna gång med den Las Vegas-baserade YouTube-poddaren Cultured Thug som gäst.

För en nordisk publik är Cultured Thug bland annat känd för att så sent som i november ha intervjuat Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg. Samtalet finns på YouTube.

I Svarta Segels senaste avsnitt berättar Cultured Thug om sin verksamhet och hur han blev omvänd från ett individualistiskt och egocentriskt leverne till att se sitt liv och världen i ett större perspektiv.

Mein Kampf förändrade allt
Det hände när han för snart tjugo år sedan läste Adolf Hitlers bok Mein Kampf. Upplevelsen var nog för att han helt skulle omvärdera sitt liv och ge det en ny och sannare mening.

Cultured Thug berättar att hans uppväxt var som de flesta amerikaners. Han tittade mycket på tv och följde de värderingar som förespråkades via medierna och i samhället i stort.

— Jag växte upp som självisk individualist som ytterst bara brydde mig om nöjen; det som kändes bra för mig för stunden var för mig ”det rätta”, berättar han.

— Allt det där förändrades när jag läste en bok, Mein Kampf. Hela min personlighet förändrades, min riktning i livet och hur jag såg på det.

Letandet efter världens ondaste man
Cultured Thug närmade sig Mein Kampf med en inställning som var den motsatta till en redan uppvaknad nationalsocialist.

— Det lustiga är att jag började läsa boken som en dagbok skriven av världens farligaste och mest djävulske man. Jag hade tidigare läst en bok om seriemördaren Ted Bundy.

Cultured Thug berättar att han fascinerades av hur Ted Bundy – som kunde ha blivit mycket framgångsrik inom politik eller som advokat tack vare sitt utseende och sin intelligens – istället gav sig på en karriär att seriemörda kvinnor i college-åldern, utan att kunna stänga av den driften.

— Jag var nyfiken på den sortens avvikande sinnen och hur de formas hos människor. Efter att ha läst boken om Ted Bundy ville jag förstå mer om dragningen till det onda. Jag tänkte: ”Vem är historiens ondaste person? Hitler, så klart!” Det visade sig att han hade skrivit en hel bok, och att få läsa en bok av historiens ondaste man är ju en fantastisk möjlighet till att verkligen tränga in i en galnings sinne.

Alla ljög
Skolan var den sämsta platsen för att lära sig något om världspolitiken, anser Cultured Thug.

— Snabbt upptäckte jag att mina lärare hade ljugit för mig. Det här var inte den onda människa jag hade letat efter. Inte bara det: Jag såg hans passion för Tyskland och för sitt folk genomlysa hela boken. Det fick mig att inse att jag inte hade något alls av allt det där, för amerikaner, för mitt folk, för någonting.

— Detta fick mig att må dåligt och jag kände skam över att inte ha brytt mig om sådana saker. Jag ställde alltid mina egna önskningar i första rummet, vilket är typiskt att göra i Amerika och i hela västvärlden. Jag förstod hur mycket Hitler älskade sitt folk och hur lite jag älskade mitt.

Judefrågan
Den ofrånkomliga frågan om judarnas globala makt blev också central för Cultured Thug:

— En annan sak är när Hitler förklarar vad judarna hade föresatt sig att göra med Tyskland: Det var exakt det Amerika som jag växte upp i.

— Det var dessa två saker som förändrade mitt liv, och ovanpå det insikten om hur mycket lögner jag hade fått höra. Det fick mig att ifrågasätta allt. Om de kan ljuga om något som det här – och lögnen är så stor, helt skild från verkligheten, och ändå ifrågasatte folk inte lögnerna om Hitler – vad mer ljög de om?

Försök att falsifiera Hitler ledde till bekräftelser
I ett ärligt försök att lära sig inse sanningen om hur den globala politiken fungerar, försökte han likt en forskare falsifiera Hitlers påståenden i Mein Kampf om den judiska makten.

— Efter att ha läst Mein Kampf blev min attityd att motbevisa vad Hitler skrev om judarna och om nationalism. Men påståendena visade sig inte bara stämma om Tyskland på den tiden, de stämde beträffande dagens USA. Dessa insikter tände en eld inom mig som har drivit mig framåt allt sedan dess, säger Cultured Thug om sin politiska bakgrund.

Radiopodden Svarta Segel drivs av True North Media.

Listen to ”Svarta Segel #4 – Third position politics with Cultured Thug pt.1” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Hur bra är den jämfört med ”My Awakening” och ”Till mina legionärer”? Är det någon mening att läsa den om man läst ovanstående?

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Påläst

om du redan förstått agendan hos den internationella sionismen kan du göra som jag, som inte heller läst den, ha den i ditt framtida bibliotek för att få lite bättre insikt i personen Adolf Hitler.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan
Reply to  Påläst

Jag trodde du var ”Påläst”?

Förlåt jag kunde inte låta bli att skoja lite. Jag har inte läst Codreanus fängelsedagbok trots att jag har haft den sedan den kom ut på svenska. Får kanske bli julläsningen i år.

Rickard
Nybörjare
Rickard
1 år sedan

Någon som vet vart youtubekanalen Herr Nordstrom tog vägen om det finns någon backupkanal, alla intressanta kanaler försvinner bara hela tiden mycket märkligt fenomen ;-)