Cultured Thug intervjuade Simon Lindberg

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ikväll klockan 19:00 svensk tid livesändes en intervju med Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Simon Lindberg intervjuades av Youtube-profilen Cultured Thug som driver kanalerna Fascist Maxims och Cultured Thug. Intervjun skedde på den förstnämnda kanalen och kan ses här ovan.

Intervjun gick in på Lindbergs uppvaknande, hur illa det egentligen är i Sverige och i jämförelse med USA, vikten av organisering, nationalsocialism som ideologi, kampen ur ett globalt perspektiv, kulturmarxism och mycket, mycket mer.

För exakt en månad sedan gästade Lindberg The Public Space och blev intervjuad av Jean-Francois Gariépy. Den intervjun har i skrivande stund setts av nästan 10 000 personer.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Julius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Julius
Medlem

Det är jäkligt kul att se att Simon medverkar i internationella program och poddar så frekvent. Vår kamp må vara här i Norden just nu, men den rör definitivt alla i hela världen!

Hell Lindberg!