CUF vill legalisera barnsex

INRIKES. Centerns Ungdomsförbund, CUF, ansluter sig nu till den ultraliberala frontlinjen och förespråkar att barnsex ska bli lagligt. De vill avskaffa ”byxmyndighetsåldern”, det vill säga yngsta legala åldern att ha sex vilken idag är 15 år.

Centerns ungdomsförbund vill legalisera sex med barn (skärmdump från CUF:s twitterkonto).

Idag är det olagligt att ha sex med personer som är under 15 år. Det vill Centerns ungdomsförbund, CUF, ändra på och under helgens förbundsstämma i Mora beslutades att de ska ta ställning för att slopa ”byxmyndighetsåldern”.

Sedan tidigare finns förslag från Liberalernas ungdomsförbund, LUF, om att göra nekrofili (sex med lik) och tidelag (sex med djur) lagligt. Nu ansluter sig alltså CUF till de ultraliberala idéerna och förespråkar att barnsex ska göras lagligt i och med ett avskaffande av ”byxmyndighetsåldern”.

Ida Wallinder, vice distriktsordförande för CUF i Dalarna, skriver på Twitter att barn mognar olika snabbt och att vissa är mogna nog att ha sex. Hon menar att förslaget handlar om att ”bli av med en moralkompass från statligt håll”.

Beslutet från CUF har dock fått stor kritik.

Jenny Sonesson, socionom, liberal debattör och skribent, skriver på Facebook:

Med CUFs cyniska politik blir det lättare för pedofiler att övertala utsatta barn att det är ”normalt” att ha sexuellt umgänge med vuxna. Det blir lättare för föräldrar från patriarkala hederskulturer att gifta bort sina minderåriga döttrar. Det blir svårare att döma förövare.

Källor:
C:s ungdomsförbund vill legalisera barnsex
CUF vill legalisera sex med barn: ”Det slutar med pedofili”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Innateus says:

  Användaren är avstängd för att ha ställt oförskämda frågor, kommit med absurda påståenden om reinkarnation och konstiga utspel om pedofili.

  /Redaktionen

  • Vad jag var lycklig lottad i uppfostran med Hitlerjugend. Vi fick vara unga, fräscha och vet du vad – först vid 23 årsåldern som gift frågade jag min make ” vad är homosex för något?” när rubrikerna sattes upp under en skandal. Jag äcklades verkligen efter upplysningen – och så förblev det.

  • Ding-Ding says:

   Då tycker du även att barn är mogna nog att rösta, köpa alkohol, köpa droger, köra bil, använda vapen och allt annat som vuxna får göra?

   • Innateus says:

    Nej, absolut inte. De sakerna du radade upp kräver intellektuell mognad, men att ge uttryck för vanlig omtanke och kärlek har ingenting med intellektuell mognad att göra, utan med känslomässig/social mognad. Det är olika saker.

    • Ethny says:

     Du nämner harmoni samtidigt som du predikar för oskuldsfullhet pedofili, för att man inte kan rå för sig själv?

     Du försvarar trots allt pedofili, ja, barn kan uppleva saker och ting i ung ålder och kan ha nyfikenhet kring sex och utforskar.

     Det har däremot mer att göra pga den dekadenta doktrin inom skolan där man uppmanar unga (BARN) till att utforska sig själva.

     Ifall en 60-åring blir kär i en 14-åring så antar jag att det är okej för dig.

     Rör denne 60-åringen en yngre, så förtjänar denne inget annat än ett nackskott. I ett sunt samhälle borde alla pedofiler bli kastrerade i förebyggande syfte.

     Det är inte harmoni att ge sig på ett barn. Skulle dina önskningar gå i uppfyllelse skulle många barn råka illa ut. Hur tror du att folk i dagens samhälle lyckas lura unga som inte vet bättre, som inte kan tänka rationellt eller vilka konsekvenser det kan och kommer att ge?

     Det är bara att kolla de länder som har pedofilkulturer och hur mycket skit sådant förekommer jämfört med andra, mer sunda (nåja) länder.

  • Tror bestämt att vi har fått en liten (((infiltratör))) här i kommentarsfältet.

 • Eftersom CUF redan har byxorna nere kan de få en ordentlig risbastu med nesslor eller taggiga grenar. Efter det kan de gråta ut hos sin rodhåriga partiledare och snörvla ned hennes kläder.

 • Allt sex utanför äktenskapet bör vara förbjudet. Och åldern för att ingå äktenskap bör vara minst 18 år.

  Den (((sexuella degenerationen))) måste stoppas.

 • Donnie says:

  Och galenskaperna bara fortsätter !


 • Lämna ett svar