CNN: ”Varenda vit person har ett rasistiskt virus i hjärnan”

ANTIVIT RASISM. CNN i USA skyller raskravallerna i USA på vita människor. Det är inte rasister i KKK som är problemet, det är varje vit man och kvinna, även antirasistiska liberaler, säger CNN:s politiske kommentator Van Jones.

Klicka på bilden för att lyssna på Vin Jones på Twitter.

Den rasistiske politiske kommentatorn på CNN, afrikanen Van Jones, skyller afrikanernas och latinos raskravaller som nu pågår i många amerikanska städer på vita människor.

Problemet är de vitas rasism, anser han:

— Även den mest liberala och välmenande vita människa har ett virus i hans eller hennes hjärna som kan aktiveras på ett ögonblick. Det vi ser nu är att förlåten rämnar, säger Jones.

Sedan gör han en koppling till den vite polisman som grep och höll fast afrikanen George Floyd så att denne till slut kvävdes till döds.

— Titta i spegeln och hur du stryper svartas möjligheter, hur du stryper svartas värdighet, hur du beter dig […] folket har fått nog. Det säger folk till mig, de är trötta på hashtaggar. Det är inte den vite rasisten som är med i Ku Klux Klan som vi behöver oroa oss för.

— Vita personer anses alltid vara oskyldiga till allting. Vita människor i dessa situationer är alltid oskyldighet, är alltid oskyldiga: ”Åh Gud jag kan inte fatta det, lär mig, informera mig, jag förstår inte, hur kan detta hända, berätta för mig, säg mig någonting, säg vad jag ska göra!”

— Vita människor är alltid oskyldiga, och deras oskyldighet utgör deras brott. Det är för sent att vara oskyldig, säger den politiske kommentatorn, och låter som en judisk maktlobbyist som använder den prosemitiska tropen ”antisemitismen finns i de vitas DNA”.

Ändå dödas nästan dubbelt så många vita än svarta människor av amerikansk polis, trots att afrikaner är kraftigt överrepresenterade när det gäller att begå våldsbrott.

Daniel Horowitz skriver på Twitter att det förekom 593 598 våldskonflikter mellan vita och svarta i USA föregående år. 90 procent av dem, 537 204 våldsincidenter, begicks av afrikaner. Vita gjorde sig skyldiga till mindre än 10 procent av dem.

Den kriminelle men nu döde afrikanen George Floyd hade tidigare suttit fängslad i fem år för att ha brutit sig in i en kvinnas hem och rånat henne med skjutvapen tryckt mot hennes huvud. Floyd dog under ett nytt ingripande mot honom.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Det är underligt att media i vårt land alltid månar om den kulörta folkdelen och ger elaka gliringar på den vita rasen. De bröstar sig mot polisvåldet i USA men men applåderar polisvåldet mot nationella här i Sverige. Inte nog med det utan den slagne blir dessutom åtalad. Kriminella virus tycks odlas med god omsorg av media.

 • Klaus says:

  1) Varför flyttar latinos och afrikaner till USA? De blir varken intelligentare eller duktigare i USA.
  2) De svarta och mulatter är problemet eftersom de tycker mer om vita flickor/kvinnor än om svarta. De är djupt kränkt om de avvisas.
  3) De svarta hör till Afrika och inte till vita samhällen. De är anpassad till afrikanska förhållanden. Mångkulturella globalister och kommunister är cyniska och svartsjuka. De skulle omvänt aldrig flytta till Afrika.

 • Child-Of-God says:

  ja, miljön är sannerligen besudlad.

  Tungan är ett dödande Gift, påtänt från Helvetet, står det i den heliga bibeln!


 • Lämna ett svar