CNN intervjuar Jared Taylor

USA. Den amerikanska lögnpressen har i samband med absurda anklagelser om hatbrott på amerikanska universiteter intervjuat den amerikanske nationalisten och rasrealisten Jared Taylor.

Det var i samband med ett ”hat-angrepp” vid ett amerikanskt universitet, där det hade hängts upp bananer med kryptiska meddelanden i träd, som CNN intervjuade Jared Taylor, ledare för den amerikanska tankesmedjan American Renaissance.

I det ursprungliga reportaget, där ledaren för den judisk-amerikanska sionistorganisationen Anti-Defamation League, (ADL) inte helt överraskande nog, uttalade sig om händelsen användes cirka en halv minut av den nästan 50 minuter långa intervjun med Taylor.

Nu har tankesmedjan själv laddat upp intervjun med CNN i oredigerad form. Intervjun är en bra introduktion till rasfrågan för nyfikna läsare eftersom den mycket vältaliga och muntra Taylor på rak arm tillbakavisade de vanligaste argumenten mot vit identitet och vita människors rätt till att försvara sina intressen. Ämnen som diskuterades var bland annat dubbelmoralen i västvärlden gällande ras, myterna kring slaveriet i USA, den anti-vita hållningen på universiteter och varför det är moraliskt rätt att stå upp för sitt folks överlevnad.

Se den oredigerade filmen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om