Claes Ohlson vill ta bort sina flyttkartonger från Staffanstorps reklamfilm

INRIKES. Staffanstorps kommuns reklamfilm har fått stor uppmärksamhet då den skildrar svenskar, vilket av många anses ”rasistiskt”. Nu kräver Claes Ohlson att deras flyttkartonger tas bort ur filmen.

Claes Ohlson ångrar att de lät trycka sitt namn på flyttkartongerna man säljer. Skärmbild: Youtube.

Claes Ohlson som bland annat säljer flyttkartonger med sitt namn på försöker nu påverka hur deras kartonger används efter att de bytt ägare.

Det var i den uppmärksammade filmen från Staffanstorps kommun som flyttkartonger med Claes Ohlsons reklamtryck förekommer. Filmen har av det politiskt korrekta etablissemanget kritiserats för att det förekommer svenskar utan det obligatoriska inslaget av rasfrämlingar.

Kritiken har fått Claes Ohlson att inte bara ta avstånd från filmen utan även kräva att deras kartonger pixlas eller klipps bort ur filmen. Det svenskfientliga företaget hävdar att Staffanstorps kommun ”använt deras varumärke utan tillstånd”.

Staffanstorps normbrytande reklamfilm har blivit en stor succé med i skrivande stund närmare 255 000 visningar på Youtube.

Den Bonnierägda och svenskfientliga vänsterblaskan Expressen har då det anses ”rasistiskt” att skildra svenskar i deras eget land hängt ut filmens producent samt skådespelarna med namn och bild.

Källa:
Clas Ohlson kräver att företagets flyttlådor pixlas i Staffanstorps uppmärksammade reklamfilm

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
8 månader sedan

Så skitnödigt PK man kan va. Sedvanlig dumtrög ledning hos Clas Ohlson, har inte hajat att vinden har vänt. Dom kommer att ångra ihjäl sig! Då bojkottar vi med glädje Clas Ohlson då. Skulle köpt en grej av dom idag, men nu sket det sig och för alltid!

Klaus
Nybörjare
Klaus
8 månader sedan

Merparten av kunder är alltså ras- och kulturfrämlingar.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
8 månader sedan

Filmen har av det politiskt korrekta etablissemanget kritiserats för att det förekommer svenskar utan det obligatoriska inslaget av rasfrämlingar

Hoppsan! Här blev det fel, redaktionen!

Den ena av huvudskådespelarna i filmen, kvinnan i filmen, är nämligen en blonderad invandrare från Polen, Michaela Sorle!

comment image

https://vk.com/caesar.guttersnipe?w=wall453578850_4032%2Fall

Jim
Nybörjare
Jim
8 månader sedan

Classe vill såklart inte förknippas med en blonderad polack.
Hatten av för det!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
8 månader sedan

Ännu ett svenskfientligt företag som man ska undvika att handla ifrån fattar inte dårarna som styr dessa företag att sådana här uttalanden skadar företaget.

Stefan
Nybörjare
Stefan
8 månader sedan

Ännu ett pissföretag att bocka av.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
8 månader sedan

Man tror inte sina ögon ibland när man läser slikt.
Hade man berättat om detta för 20 år sedan hade man blivit utskrattad.
Bojkotta claes ohlsson!