Civil Rights Defender från Stockholm död i etiopisk flygolycka

OLYCKA. Den så kallade människorättsaktivisten Josefin Ekermann från judisk makt-organisationen Civil Rights Defenders har dött i en flygolycka i Afrika.

Josefin Ekermann blev 30 år.

Civil Rights Defenders är en judisk maktorganisation som utövar påtryckningar på samhällets elit för att få till politiska beslut och lagändringar i enlighet med en globalistisk och sionistisk agenda.

30-åriga Josefin Ekermann arbetade på Stockholmskontoret med ”utbildning” och ”stöd till människorättsförsvarare”. Hon var på tjänsteresa på väg för att träffa kenyanska partnerorganisationer när flygplanet av ännu okänd anledning på söndagsmorgonen störtade utanför Addis Abeba på sin väg mot Nairobi.

Enligt flygbolaget Ethiopian Airlines finns inga överlevande efter olyckan.

— Josefin var en mycket uppskattad och högt respekterad kollega. Saknaden är enorm och våra tankar är hos Josefins familj, nära och kära, säger Anders L Pettersson som är chef över Civil Rights Defenders.

Förutom Ekermann ska även exilsvensken Jonathan Seex, vd för företaget Tamarind Group i Kenya ha dött i flygkraschen, likväl som en 50-årig svensk man och en 55-årig kvinna från Sveriges biståndsmyndighet Sida.

Källa:
Stor sorg och saknad efter vår kollegas tragiska bortgång i Etiopien
Jonathan Seex, 45, och Josefin Ekermann, 30, två av de svenska offren

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Caesar-AureliusFredrikaPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Låt mig bara säga, att jag råkade på representanter för ”Civil Rights Defenders” på Stockholms central, som öppet propagerade för ”HBTQ” och då frågade dem, om, verkligen, de tyckte ”att kleta sig med bajs” är en mänsklig rättighet…

Fredrika
Medlem

Men det är ändå förskräckligt att hon dog. Hon kan också vara helt oskyldig och ovetandes om organisationens mörka sidor. Stackars hennes anhöriga! :(

Caesar-Aurelius
Medlem

Hennes far var terrorist och hennes faster avrättades för folkmord.

Fredrika
Medlem

Det betyder att jag drar skam över mig själv och min okunnighet. Tack Caesar.

Caesar-Aurelius
Medlem

Kommunisten Josefin Ekermanns pappa var en maoistisk peruan som flytt till Sverige för att undkomma straff för terrorism. Han och hans kompisar mördade 70 000 peruaner. Givetvis fick han komma till Sverige.

Fredrika
Medlem

Sverige verkar länge ha varit en fristad för krigsförbrytare och terrorister.

Caesar-Aurelius
Medlem

Jo, fast i fallet med den internationellt efterlyste terroristen, Josefin Ekermanns pappa Juan La Torre slutade det förhoppningsvis lyckligt. Han greps av spansk polis när han var på Gran Canaria.

Är det inte jävligt märkligt att vår ”fantastiska” svenska polis inte sedan 1981 klarat av att finna den av Interpol internationellt efterlyste terroristen Juan La Torre här i Sverige, samtidigt som svensk svinpolis lyckas lokalisera 90 åriga tanter som delat en länk på Facebook med sitt barnbarn på endast tre dagar??!