Chris Hedges: ”Israel är rädda och desperata” — tvingar amerikaner till trohet mot Israel

JUDISK MAKT. Mäktiga judar förvandlar USA alltmer till en lydstat åt Israel. Nu drabbar deras antiamerikanska lagstiftning vanliga arbetare på individnivå.

Som Nordfront tidigare rapporterat, har 26 stater i USA infört lojalitetslagar för Israels skull och i 13 stater förväntas sådana lagar snart antas.

Lojalitetslagarna går ut på att förbjuda bojkotter av israeliska varor och tjänster. Myndigheter bojkottar amerikanska underleverantörer som bojkottar Israel.

På individnivå innebär lagarna att man förbinder sig att inte bojkotta Israel eller stödja personer eller organisationer som bojkottar Israel. Vägran att skriva på sådana kontrakt kan medföra att man förlorar jobbet, vägras anställning eller att inga försäkringsersättningar utgår vid skadetillfällen. Det senare förekom efter att människor drabbats av orkanen Harveys framfart.

Lojalitetslagarna sprids över världen där judisk makt är framträdande och på viktiga marknader. Bland annat Storbritannien är drabbat, ett land där judisk makt har rått i århundraden.


Röda stater har trohetslagar gentemot Israel; mörkblå får det snart.

Den före detta New York Times-journalisten Chris Hedges, numera korrespondent för RT America, säger i sitt tv-program On Contact att BDS-rörelsen – som är en fredlig internationell bojkottrörelse för att förmå Israel att upphöra med sitt långvariga krig mot främst Palestina men även andra länder – inte har varit särskilt framgångsrik i att uppnå verkliga politiska resultat. Däremot har rörelsen varit mycket framgångsrik i att förändra människors uppfattning om Israel, och fått folk överallt att inse landet Israels sanna natur, säger han.

På grund av folks ökade medvetenhet om den judiska statens terrorpolitik, har judiska lobbygrupper tagit fram nya antibojkottlagar i USA som nu sprider sig som en löpeld över USA:s delstater.

Hedges pekar ut Sheldon Adelson, Donald Trumps enskilt störste politiske finansiär, som en tung spelare i den rika judiska maktens formande av lagar som tvingar amerikanerna till underkastelse av judarnas profithunger.

— Israel kan inte längre kontrollera narrativet om sitt land, eller gömma landets brutala apartheidpolitik, säger Hedges och fortsätter:

— Därför har den judiska makten format en bisarr allians med den kristna högern inom vilken det annars finns en hård kärna av antisemitism. De har omdefinierat antisemitismen. De struntar helt i hur judar behandlas, eller om de kritiserar judar fast de har en jude till granne. Vågen av proisraelisk lagstiftning är en del av denna process.

— De är desperata att krossa en rörelse som effektivt höjer folks medvetenhet, vilket skrämmer dem.

RT och Chris Hedges anser att dessa lagar bryter mot USA:s konstitution och att det är ”märkligt” att amerikanska medborgare med hot om bestraffningar måste skriva på lojalitetsförklaringar – inte gentemot den egna staten eller federationen USA, utan gentemot en främmande stat, Israel.

— Det är skrämmande antiamerikanskt, kommenterar RT Americas tv-värd Richard Sanchez.

Källa:
YouTube/RT America

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausRokvikennordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Lite offtopic men ändå.

I Sverige så tvingar man på företag/organisationer osv att hbtqp-certifiera sig – nu fungerar väl företag/org i juridisk mening som en ”person” med eget nummer – borde man inte kunna gifta sig med sitt företag och sen hävda att ens ”partner” inte alls är villig att certa sig.

Genusdårar runt om i landet gifter sig med vad som helst nu för tiden (möbler,träd) men i detta syfte så handlar det om att bromsa upp vansinnet.

nordbo
Medlem

För övrigt så tror jag inte att judisk/sionistisk makt är rädda för de västliga uppvaknandet (en del av makten är det) utan det handlar om att låsa tillgångarna här i väst så fort som möjligt nu. Ryssland/Kina är med på detta NWO skapande i världen och det är den enorma kraft som de är rädda för. ÖST och Väst (neocons,sionism,imperialismen som finns kvar i Afrika) i en ständig kamp om andelarna överallt. Putins Ryssland skiter fullständigt i vårt öde här – se bl.a på kravet för farmarna (boerna) att få asyl var att de med garanti hade en halv miljon… Läs mer »

nordbo
Medlem

Den makt i länkkedjan som börjar darra ordentligt nu är politiker/journalister/kulturvänstern i sitt samarbete att riva upp det ena med det andra för att kunna bli åtalsfria och skyddade ifrån allt ansvar – det har pågått ettag, men nu är det bråttom.

lövhen: I mitt Europa bygger vi inga murar.

Ni bygger en mur runt er själva. Var ska ni ta vägen.?
Ska alla äckel och as flytta till de vita Polen, eller Island som den mentala ohälsan Romson.?

Rokviken
Medlem

Snart i Sverige.

nordbo
Medlem

några ord till bara,vore vänligt.

Rokviken
Medlem

Jag menar det som artikeln skriver. Lojalitetsförklaring för Israel snart i Sverige.

nordbo
Medlem

fast här i sverige handlar det mer om frimurare (kommunen) som röstar enhetligt för multinationella bolags inflytande och övertaganden med andelar i landet – artikeln illustrerar aggresivt på mindre företag samt på individnivå.

Klaus
Medlem

Judar lurer som tiggare. När tiggaren klagar ”vi har tio barn och ingenting att äta” vill hon (han) väcka medlidande. Det sade hon redan utan att ha barn. Men hur fick de 10 barn utan mat? Liknande med afrikaner: oficiellt inte nog att äta men 11% befolkningstillväxt. Det är det (enda) de är duktiga med. De dumma amerikaniserade européerna betalar. Israel är en kriminell tiggarstat.