Chocken: Brittisk hbtq-politiker misstänks för pedofili

HOMOLOBBYN. En brittisk lokalpolitiker som kämpat för upprättandet av så kallade könsneutrala toaletter står nu åtalad för flera sexuella övergrepp mot ett barn.

David Smith.

Enligt uppgifter från BBC ska den konservativa brittiska politikern David Smith, efter att ha valts in i kommunfullmäktige i Teeside, Yorkshire, ha bedrivit omfattande homolobbyverksamhet för att få igenom lagförslag som öppnar för att kommunala byggnader ska införa könsneutrala toaletter.

Nu åtalas han för nio fall av ”sexuell beröring av barn”.

Efter att han åtalats ska den 30-årige homolobbyisten ha brutit sina band med det konservativa partiet. Vidare har Smith låtit hälsa att han ”fullständigt avvisar” de ”falska påståendena”.

— Att distansera mig från partiet gör att jag kan lägga all min energi på att rentvå mitt namn, har Smith sagt i ett uttalande.

Han menar vidare i uttalandet att han ”jobbat hårt för att tjäna lokalbefolkningen” i Teeside och att en av höjdpunkterna i den politiska karriären var att agera som ”en väldigt stolt talesman för den lokala hbtq-gemenskapen”

Källor:
Councillor David Smith to face child sex offence charges
UK politician who lobbied for gender-neutral toilets charged with child sex abuse

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
InnateusGrottbjörnenChild-Of-GodDissident Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Dissident
Medlem

Vad förväntar man sig av människor som gör följande (OBS VARNING FÖR SPYKASKAD IFALL DU KLICKAR PÅ LÄNKEN) på öppna gator när det är PRIDE:

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/

Child-Of-God
Medlem

orkar inte kolla länken, kikat förut och inte riktigt vad jag brukar fästa mina ögon på, men är han med på något av fotografierna?

Child-Of-God
Medlem

en får nog be och hoppas det finns solid bevisföring. i Jesus namn! Amen

Grottbjörnen
Medlem

förmodligen inte eftersom domstolarna besitts av marxister som förnekar allt andligt i bästa fall och dyrkar satan annars

Child-Of-God
Medlem

syftade iofs på typ filminspelningar men det kan nog stämma att det är demonisk iallafall. tven ska visst vart helvetets uppfinning nr 1

Grottbjörnen
Medlem

otippat…suck

Innateus
Gäst
Innateus

Vilken ”mysfarbor”, haha. Om han nu nödvändigtvis ville ge barnen en ”överraskning” kunde han väl köpt dem vars ett kinderägg istället?