Chemnitz: Polisen mörkar våldtäkt av funktionshindrad

TYSKLAND. En funktionshindrad kvinna har blivit våldtagen i den tyska staden Chemnitz och polisen har mörkat händelsen.

Enligt den tyska tidningen Junge Freiheit våldtogs den funktionshindrade kvinnan av en asylsökare från Syrien. Kvinnan är synskadad och attackerades i en hall av något slag, där hon våldtogs upprepade gånger.

Incidenten ägde rum i den tyska staden Chemnitz, där nationellt sinnade tyskar tog till gatorna i augusti på grund av invandrarvåldet i staden, något som Nordfront tidigare rapporterat om. Tyskarna demonstrerade då i flera dagar och stämplades av det tyska etablissemanget som ”högerextremister”.

Då Junge Freiheit, samt även den pro-Israeliska websidan Philosophia Perennis, kontaktar polisen för mer information, får de veta att incidenten inte är någonting för pressen att skriva om. Polisen har inte heller släppt något pressmeddelande.

Ställföreträdande talesmannen för polisen i Chemnitz, Andrzej Rydzik, bekräftar dock för Junge Freiheit att det pågår en utredning om våldtäkt. När Junge Freiheit frågar om bristen på detaljer, svarar Rydzik att det handlar om att skydda offret samt ”taktiska skäl”.

Källor:
Chemnitz: Syrischer Asylbewerber soll behinderte Frau vergewaltigt haben
German police ‘cover up how a Syrian raped a disabled woman several times’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Donnie Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Donnie
Medlem

Etablissemanget är rädda att detta kan leda till mer demonstrationer inte bara i Tyskland men också sprida sig i fler Europeiska länder . Det är dags att det gör det , detta har pågått för länge , för mycket !