Chef inom homolobbyn ville ”dominera” 14-årig pojke

HOMOLOBBYN. En pensionerad polis och en chef inom homolobbyn har avslöjats som några av de som ville köpa sex av en 14-årig pojke.

Journalister från Svenska Dagbladet har skapat en profil på olika svenska homodejtingsajter i syfte att granska homolobbyn. Profilen de skapade var en 14-årig pojke som kallades David. David blev snabbt extremt populär bland de andra medlemmarna, och fick hundratals sexinviter från olika män.

Bland de som kontaktade honom fanns en pensionerad polis – som ville stämma träff med honom vid sin gamla arbetsplats på polishuset – och en pensionerad lärare, som i sina privata meddelanden med David skröt om att han haft sex med pojkar så unga som 13 år under hans tid som lärare.

Svenska Dagbladets fejkkonto kontaktades även av en nuvarande chef inom homolobbyn. Denne skickade flera vulgära meddelanden till vad han trodde var den 14-årige pojken om BDSM-sex, att han var ”dominant” samt ville att David skulle skicka bilder och filmer på sig själv.

Källor:
Tidning planterade ”David” i hbtq-forum och appar – polis, lärare och toppchef ville träffa 14-åringen
Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GunnarnordboChild-Of-GodAryan1488crusader Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Herr Shekel
Medlem

Fy vad vidrigt! Neo-cons kritiserar oftast könsdysforiker, men ger homofiler en pass. Detta är ett exempel på att även dessa individer även bör steriliseras!

Child-Of-God
Medlem

Jesus Kristus lär ha sagt att Han ska sätta ljuset på alla pedofilnätverk på hela planeten!

http://search.stillsmallvoicetriage.org/message.php?id=1067&langCode=en-US

nordbo
Medlem

Han är väl 2000 bast nu – pallar han att göra det månntro.?

Gunnar
Medlem

Det här har alltså blivit så pass uppenbart nu att inte ens lügenpresse längre kan undgå kopplingarna? Pride betyder inte att homosexuella förtjänar samma rättigheter som heterosexuella. Pride betyder att pedofiler ska ha FLER rättigheter än heterosexuella.