Centerpartiet satsar på valmaterial på arabiska och somaliska

POLITIK. Centerpartiets strategi för att locka till sig fler väljare i höstens val är att dela ut valmaterial på flera språk, bland annat arabiska, somaliska, kurdiska och persiska.

Skärmdump

Centerpartiet med Annie Lööf i spetsen har nu tagit upp den gamla socialdemokratiska valslogan ”Alla ska med”. Partiet har intagit platsen som ett av de mest pådrivande partierna för massinvandring och folkutbyte.

Partiet vänder sig nu till nya grupper av potentiella väljare. För att nå så många främlingar som möjligt har partiet låtit översätta sitt valmaterial till ett antal språk, däribland arabiska, somaliska, kurdiska och persiska. 

Den nya inriktningen innebär en mycket stor ideologisk förändring jämfört med partiets rötter som landsbygdens och folkhemmets röst. Kanske slogan egentligen borde skrivas ”Allah ska med”?

Källa:
Centerpartiet delar ut valmaterial på arabiska och somaliska: ”Alla ska med”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SimenKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Hur ska det bli med Annie Lööfs nyblivna 9000 afghanska sexslavar? Ska inte alla med?

Simen
Medlem

HUR kan man ha rösträtt när man inte ens kan svenska?