Centerpartiet bekräftar: Annie Lööf är trilateral kommissionär

DEMOKRATUR. Annie Lööf har låtit sin mediestrateg bekräfta att hon tillhör ett elitistiskt globalistiskt nätverk. Förklaringen lyder att det är ”viktigt med nätverksbyggande”.

Efter en debattartikel publicerad i Expressen bryter Centerpartiet tystnaden om statsministerkandidaten Annie Lööfs medlemskap i den globalistiska Trilaterala kommissionen, en privat maktorganisation som syftar till att förändra politiken i länder över hela världen.

Annie Lööf själv har själv inte kommenterat sitt elitmedlemskap, men har låtit Centerpartiets mediestrateg Karl-Johan Karlsson skicka ett kortfattat meddelande i form av ett SMS till Samhällsnytts journalist Egor Putilov.

Karlsson bekräftar Lööfs medlemskap i den ljusskygga utländska organisationen, vars toppmedlemmar bland annat träffas på de årliga Bilderbergmötena. Han påstår i meddelandet att Lööf har varit ”öppen” med sitt deltagande i Trilaterala Kommissionen. Ändå har inga journalister i de stora bolagsmedierna tidigare skrivit något om detta, och Lööf har inte själv offentligen berättat om det.

Annie Lööf har varit öppen med sitt deltagande. Som ledande politiker är det viktigt med nätverksbyggande, både i Sverige och internationellt. Hon har deltagit i dessa sammanhang för att få mer kunskap i form av seminarier och föreläsningar, samt träffa människor från olika delar av världen”, skriver Karlsson.

Mediestrategens bekräftelse väcker många följdfrågor och Samhällsnytt har ställt flera sådana till Karl-Johan Karlsson:

 • Vad är skillnaden mellan att ”deltaga” och att vara invald i Trilaterala kommissionen?
 • Vad är Lööfs funktion där?
 • Du säger att hon har varit öppen med sitt deltagande. Jag kan dock inte hitta någonstans att hon hade berättat om detta i medier. Kan du ge en länk eller dylikt?
 • Trilaterala kommissionen anklagas för att vara ett informellt maktcentrum. Hur lämpligt är det för en offentlig politiker att deltaga i slutna sammankomster i sådana sammanhang?
 • Ser Centerpartiet några säkerhetsrisker med att dess partiledare verkar i det fördolda med utländska intressenter?
 • Vilka personer har Lööf träffat hos Trilaterala kommissionen?
 • Vilka ämnen har diskuterats där?
 • Vilka beslut har fattats?

Karl-Johan Karlsson har dock avböjt att svara på samtliga följdfrågor, rapporterar Egor Putilov.

Källa:
Centerpartiet bekräftar Lööfs hemliga engagemang: ”viktigt med nätverksbyggande”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Slipsen says:

  Centerpartiet erkänner i och med detta egentligen att partiet styrs av en sionistisk folkförrädare, vilket man verkar vara stolta över. Helt sinnessjukt men inte helt chockerande med tanke på hur rabiat pk Centerpartiet är.
  Karl-Johan Karlsson och Annie Lööf borde byta både jobb och land!

 • Lingonet says:

  Väntar med spänning på den av nordfronts förutspådda nomineringen ändå, trots detta ”avslöjande” av etablissemanget.

 • Fredrika says:

  (((Henry Kissinger)))(((Henry Kissinger)))te förtroende kan vara att hon fortsätter att ingå i Trilaterala kommissionen men att hennes namn stryks från medlemsmatrikeln. Då kan Lööf hävda att hon insåg att folk ”missförstått” hennes nätverksbyggande med Henry Kissinger och därför för ”folkets’ skull avsagt sig medlemskapet. Under tiden kommer hon att ingå i organisationen med samma privata fördelar som nu, men informellt. Skälet är att judarna inte vill släppa sin direktkontakt till sin operatör i regeringen, om hon nu blir statsminister eller utrikesminister med Kristersson som finansminister.

  Det är inte säkert att Kissinger har bearbetat Kristersson lika mycket. Han är också en sämre operatör rent optiskt även om han nog har det rätta sinnelaget. Men krävs det får han, Björklund eller (((Busch-Thor))) uppdraget istället. Löfven visade sig vara för dum och har dessutom börjat sätta sig upp mot makten, blivit en belastning för dem.

  Sedan krävs en grävande journalist som avslöjar vederbörandes informella maktkontakter med Trilaterala. Men de flesta grävande journalister som är verksamma i Sverige har i regel befunnit sig på maktens sida. De gräver alltmer i enskilda medborgares förehavanden.


 • Lämna ett svar