Centern säger ja till att ge skäggbarn en ny chans

INRIKES. Centerpartiet har beslutat att säga ja till regeringens förslag om att ge skäggbarn en ny chans att få stanna i Sverige.

Centerpartiet har valt att gå med på regeringens förslag om att ge så kallade ensamkommande en ny chans att få stanna i Sverige. Sammanlagt kommer hela 9 000 som skulle ha utvisats från landet att få en möjlighet att stanna i Sverige för gymnasiestudier.

Enligt partiets ordförande, Bilderbergdeltagaren Annie Lööf, så motiverar man sitt stöd med att låta det humanitära gå framför partiets syn om att lagförslaget är illa framtaget. Lööf anser också att de ”medmänskliga konsekvenserna” av att stoppa lagen skulle varit alldeles för stora.

Att Lööf och hennes parti valt att acceptera regeringens förslag har fått bland annat Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin att jubla. Enligt Fridolin är han mycket glad över Centerpartiets beslut och kallar det hela för en ”seger för humanismen”.

Källa:
C säger ja till förslag om ensamkommande

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

20
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LarsValhallaKarl AHenke HimmlärVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anonym
Medlem

Trannie Lööf … håll k*ften din lilla b*g.

Karl
Medlem

Sverige kaputt!

Anonym
Medlem

Nu går det inte ens att ändra på texten … hmm.

Vera
Medlem

Centerpartiet tycker inte heller om bilar? En seger för Mp. Vad står humanismen för i det här fallet? 9000 en hel liten stad av rasfrämlingar till, skall det vara humant för vår miljö? Vad var det folket sa i slutet av 1944 talet i Tyskland ”Njut av kriget för freden blir hemsk” och fick rätt.Vi kan utropa : ”Njut av Sverige så länge det är svensk.” Vill Du njuta längre för våra barns skull rösta på NMR!!! Annars blir det lika hemsk med våldtäkter, brända bilar, otrygghet ja, det börjar ju redan ….

Henke Himmlär
Medlem

Sverige har inte varit svenskt på åtminstone 25 år.

Valhalla
Medlem

Så blev det när de mördade Tredje Riket och hatar nationalsocialismen. Endast en idiot kan föredra det ruttna Sverige mot Tredje Rikets framtidssamhälle. Hitler kunde skapa övermänniskan. Svenska politiker skapar undermänniskan.

Henke Himmlär
Medlem

I september får vi se vad svenskarna tycker om saken. Någon som vågar gissa om 100% återigen röstar för mer invasion? 😂

Det ser onekligen ut som att svenskarna vill bli utrotade, eller åtminstone är likgiltiga till det. Och de går dessutom till jobbet och slavar för sin egen undergång. Hahaha.. Pack!

Valhalla
Medlem

Det demokratiska valsystemet innebär att den okunniga och ointelligenta allmänheten bestämmer valutgången. Valboskapen går att lura varje val-

Karl-Путин A
Medlem

Nu är den svenska ”flyktingpolitiken” precis så totalhavererad som (((makteliten))) ville ha det. Nu råder vilda västern på området.

Henke Himmlär
Medlem

Jag vet inte exakt hur (((makteliten))) vill ha det. Däremot vet jag att det svenska folket i varenda riksdagsval sedan jag föddes har röstat FÖR invasionen. 😉 Och det svenska folket innebär inte bara en majoritet utan som du mycket väl känner till så handlar det om 100% av befolkningen…eller väldigt nära 100%.

Karl-Путин A
Medlem

Så mycket som 100% är det inte. De flesta som röstar på SD gör det för att de vill ha mindre invandring och att kriminella invandrare ska kunna repatrieras. Sen finns det en stor grupp som inte vet hur illa ställt det är med det pågående folkutbytet och prioriterar valfläskfrågor istället. Men det är naturligtvis ingen ursäkt att man inte visste eller inte bemödade sig om att ta reda fakta som finns lättillgänglig även i (((MSM-media))).

Henke Himmlär
Medlem

Mmm.. De personer du säger inte vet hur illa det är ställt skulle jag snarare klassa som såna som inte vill veta därför att det motsäger deras egna åsikter. Min morfar och mormor är sådana människor. De vill ha invasionen och vill inte tro på sanningen…inte för att det egentligen skulle ändra någonting eftersom de ändå vill ha rasfrämlingar i landet. Människor som min morfar och mormor och även min syster skulle behöva bli våldtagna och rånade och misshandlade osv osv av rasfrämlingar. Inte därför att det skulle ändra på deras åsikter. Enbart därför att jag skulle få någonting extremt… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Och JA. Precis det jag hela tiden sagt. MSM skriver relativt öppet om situationen. Man kan ju för fan läsa Aftonbladet och bli revolutionär nazist.

Karl-Путин A
Medlem

Jag blev rasist efter att ha haft (((GP))) som min huvudsakliga nyhetskälla mellan 1985 och 2005.

Vera
Medlem

Var lite optimistiska – vi kan och vill ändra på idiotin även om det tar tid. Men vi måste varna svenska folket att ju längre befrielsen dröjer ju hårdare blir kampen.

Valhalla
Medlem

Sexhungriga batikhäxor jublar. Nu blir det sexorgier och nya rasblandade invaderare från Asien.

Karl-Путин A
Medlem

Att åka till Kenya eller Gambia är både dyrt och riskfyllt, även om det är mer exotiskt än att besöka ett svenskt HVB-hem med medhavd sprit. Flygplanet kan ju krascha eller så får man en obotlig hepatit eller ebola pga de hygieniska förhållandena i hotellmatsalen.

Men det kan ju bli desto fler spännande möten när man har hela u-världens befolkning representerad utanför dörren. Varför ska man gå över ån efter vatten när ån kan gå över Medelhavet direkt in i ens bostad?

Lars
Medlem

En ny chans? Ge dom en ny chans att dra härifrån fort som fan!!!

Lars
Medlem

Och Frigolitfjanten då… ojojoj, vilket jävla trams!