Censuren mot Alex Jones fortsätter – nu avstängd på Twitter

CENSUR. Infowars-grundaren Alex Jones fortsätter att censureras från fler plattformar. Senaste i raden är Twitter, som bannat Jones från att skriva någonting i en vecka.

Alex Jones, grundare av Infowars, Foto: Michael Zimmermann/CC BY-SA 4.0.

I förra veckan blev Alex Jones och Infowars avstängda från ett flertal plattformar, som Youtube, Facebook, iTunes, Spotify och Vimeo. Nu har även videoplattformen och Twitter censurerat Jones konto.

Alex Jones är avstängd från Twitter i sju dagar. Hans konto, med över 891 000 följare ligger fortfarande uppe, men han kan inte kan skriva några inlägg över huvud taget på plattformen under tiden han är censurerad.

Beslutet att censurera Alex Jones är en tvärvändning från Twitters sida. I förra veckan skrev Twitters vd och grundare Jack Dorsey att Alex Jones skulle få fortsätta vara på plattformen så länge han inte bryter mot användarvillkoren.

Infowars officiella Twitterkonto fortsätter dock att twittra ut meddelanden och har inte drabbats av Twittercensuren.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Christian HamiltonDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Censuren fortsätter och kampen går vidare.

Christian Hamilton
Medlem

Ingen skada skedd mer än att det lurar de som tror att Alex Jones är nationalist och oppositionell mot etablissemanget. Alex Jones är inget annat än kontrollerad opposition, precis som SD.