CasaPound i banderollaktion mot Syrienkriget i hundra italienska städer

ITALIEN. I kölvattnet av den anglosionistiska attacken mot Syrien har den italienska nationalistorganisationen CasaPound satt upp banderoller i protest mot aggressionerna från Väst.

”USA:s aggression hjälper terroristerna. Nej till kriget i Syrien!”, så lyder texten på banderoller som CasaPound Italia (CPI) har satt upp i hundra italienska städer.

Dagen efter den sionistiska attacken på Syrien uttalade Simone Di Stefano, CPI:s generalsekreterare, att ”nattens attack mot Syrien, från USA, England och Frankrike, grundad på en serie skickligt spridda falska nyheter, är en attack på världsfreden och mot Europas säkerhet.” Di Stefano tillade:

— Ännu en gång riktar sig västerländska styrkor mot det Syrien och mot Bashar al-Assad, som så sent som 2010 kallades för ett ”föredöme i sekularisering och öppenhet” av Giorgio Napolitano [Italiensk president 2006-2015, red. anm.]. Återigen, istället för att attackera terroristerna, så attackeras de som slåss mot terroristerna. Och allt detta påhejas av vänsterpolitiker och intellektuella.

Källa:
CasaPound, striscioni in cento città contro la guerra in Siria

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WilliamFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

100 städer…Vi måste börja demonstrera i de tio största städerna samtidigt, åtminstone. Och tänk på Codreanus Legion…tredje största partiet var de på son tid. Folk överallt….Snart vi.

William
Medlem

(((Intellektuella)))