Carl Bildt och Pierre Schori vill att Europa tar ”hem” IS-terrorister

MÅNGKULTUREN. Bland andra Carl Bildt och Pierre Schori kräver nu i ett öppet brev att Europa ska ta emot de medborgare som anslutit sig till IS för att delta i det brutala kriget för sin religion i Syrien.

Carl Bildt och Pierre Schori ömmar för IS-terrorister och vill att de ska ”hämtas hem” till Sverige. En återvändande IS-terrorist deltog år 2018 i en lynchning i Vivalla i Örebro. Skärmbild/Youtube respektive Foto/Polisen.

Nu kräver 26 europeiska framträdande personer i ett öppet brev att IS-terrorister som rest till Syrien för att slåss för Islamiska staten ska tas till Europa. Brevet har bland annat undertecknats av tidigare utrikesministrar, parlamentsledamöter, forskare och höga tjänsteman.

Svenskar som undertecknat brevet är globalisten Carl Bildt (M), tidigare utrikes- och statsminister, samt diplomaten Pierre Schori (S).

I brevet uttrycks att Europas regeringar ”väntat för länge” med att ta itu med de hundratals främlingar med europeiska medborgarskap som deltagit i det brutala kriget för sin religion. Man vill att Europas länder ska inleda en process för att ”ta hem” dessa som nu befinner sig i fångenskap hos kurdiska styrkor i nordöstra Syrien.

Att lämna dem i improviserade fängelser och överfulla flyktingläger är oansvarigt och, när det gäller barnen, inhumant”, står det i brevet.

Brevskrivarna vill också peka på risken att IS-terroristerna i fånglägren ska ”samla sig till nya attacker” eller att den syriska regimen kan tänkas använda terroristerna som ”brickor i ett spel” i deras egenskap av ”europeiska medborgare”.

Undertecknarna av det öppna brevet säger sig förstå att europeiska länder har tvivel angående att ta emot övertygade jihadister när det gäller människors säkerhet, men påstår att ”europeiska myndigheter har resurser att hantera dem genom åtal, övervakning och återintegrering”.

”IS-terroristerna riskerar dödsstraff om de döms i Irak”

I brevet ömmar man för terroristerna i det fall de skulle skickas till Irak för rättslig prövning, då detta skulle kunna ge upphov till straff som dödsstraff och ”andra brott mot de mänskliga rättigheterna”.

Enligt en kartläggning av återvändande IS-terrorister som SVT låtit göra så har en tredjedel av dem begått brott i Sverige efter ”hemkomsten” och flera av dem grova brott. En av dem deltog i en lynchning av en man i gettot Vivalla i Örebro då han högg ihjäl offret med en sax.

Källor:
Carl Bildts krav: Ta hem IS-svenskar
Flera IS-anhängare dömda för grova brott efter hemkomsten

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MalinVeraNatKlausSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

De är betalda och dessutom psykopater.

Jan Hjelm
Medlem

Som vanligt kommer detta att genomföras över huvudena på de Europeiska folken. Bildt och Schori – båda två arroganta, inbitna globalister – när de har samma åsikt om något då ligger det garanterat fulspel bakom.

nordbo
Medlem

För att överhuvudtaget kunna säga ”öppna era hjärtan nu” så krävs det STORT förarbete.Där har ni carl och näringslivstoppar i den frågan – det får man inte glömma bort.

Sverker
Medlem

Dessa äckel kan ju ta hem dom där IS-asen till sig då! Hyckleriet är på jude-nivå, d.v.s. gränslöst.
De beter sig som om dom tävlar om vem som skall bli hängd först i Finspång. Det går att göra simultan/momentan hängning av säkert 100 st, så det löser sig.

Klaus
Medlem

Carl Bildt tjänar inte det svenska folket. Jag läste någon gång att han är CIA-agent och jag har funnit en rapport i Aftonbladet:
https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/a/vLAQl/fran-cia-kalla-till-folkfordrivare
Han deltog i Bilderberg-möten 13 gånger från 1992 till 2014 och blev medlem 2010.

Nat
Medlem

De är i laglig mening terrorister och ska behandlas som sådana. Carl Bildt är rädd för den prestigeförlust det kommer att innebära när Syrien avrättar detta pack.

Vera
Medlem

Är DETTA ett led i att förhindra kriminella komma in i vårt land? Absurt

Malin
Gäst
Malin

jag kräver att Bilds och Schoris sätts i bur och bränns levande, deras kvinnor och barn våldtas för att sedan köras över långsamt med stridsvagn. De de som utför detta skall tas om hand i Sverige, ges lägenhet, bidrag och pysslas om.