Bombhot mot BUP-mottagning

SVERIGE. Barn- och ungdomspsykiatrin i Karlstad har tagit emot ett bomhot under torsdagsmorgonen. Polis finns på plats och har vidtagit åtgärder.

Hot mot olika myndigheter i Sverige tycks ha blivit en vardag. Under onsdagen utrymdes Västerås Citygymnasium efter att ett bombhot gjorts mot skolan. Under torsdagsmorgonen ska någon ha placerat en svart sopsäck utanför kommunhuset i Skinnskatteberg och på påsen stod det ”bomb”. Hotet visade sig dock vara falskt.

Nu har dock media gått ut med uppgifter om att Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) i Karlstad har mottagit ett bombhot under torsdagsmorgonen. Någon ska ha skjutit in en handskriven lapp under dörren till mottagningen där då hotet ska ha framförts. Vad som stod på lappen vill polisen inte gå ut med.

Just nu befinner sig polisen på plats och de har vidtagit rutinåtgärder. På plats finns polisens yttre befäl och en hundförare för att kontrollera runt mottagningen.

Källa:
BUP i Karlstad utsatt för ett bombhot

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments