Bulgarien: Droger, prostitution och homovåldtäkter i främlingsinvasionens spår

BULGARIEN. I ett nyhetsreportage från staden Harmanli i Bulgarien som nyligen laddats upp på Youtube får man en ovanligt ocensurerad bild av massinvandringens följder.

Nyligen laddades ett klipp upp på Youtube med ett nyhetsreportage från bulgarisk TV. Reportaget handlar om staden Harmanli som drabbas extra hårt av att ett stort antal rasfrämlingar från framförallt Afghanistan befinner sig i staden som ”flyktingar”.

Harmanli är en liten stad med drygt 18 000 invånare, vilket är att jämför med exempelvis skånska Eslöv. Trots detta har nu prostitution, droghandel och våldtäkter blivit vardagsmat för stadens invånare.

Bland annat berättas det om hur chockade personalen på stadens sjukhus är över det stora antalet våldtäkter på unga pojkar som förekommer bland afghanerna och om hur lokalbefolkningen inte törs gå ut på kvällarna.

Se inslaget från Harmanli nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments