Brutalt ungdomsvåld mot ensam pojke – blev piskad med sitt eget bälte

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. En pojke utsattes på lördagen för en brutal misshandel där han tvingade klä av sig och blev slagen och piskad med sitt eget bälte av tre personer i 16-18-årsåldern.

Genrebild. Skärmbild: Youtube.

I lördags blev en ung pojke utsatt för brutalt våld där han av tre personer i 16-18-årsåldern tvingades klä av sig och blev misshandlad och piskad med sitt egna bälte.

Pojkens mamma berättade om händelsen på sitt Facebookkonto.

Efter att ha fått ett SMS från sonen med orden ”Lekplatsen snabbt!” så förstod hon att han var i fara och tog sig snabbt dit. På Facebook beskriver hon händelsen:

Springer så jag får blodsmak i munnen, hör honom skrika av smärta långt bort, skriker hans namn om och om igen. Synen av honom när jag väl kommer fram, är inget man vill se någonsin i sitt liv.

Utan kläder, skräckslagen och gråtandes av smärta står han där framåtböjd. 3 killar i 16-18 årsåldern har slagit honom i magen, huvudet, piskat honom med hans egna bälte över ryggen och benen.

Pojkens mamma kom i sista stund då gänget just lagt bältet om halsen på hennes son och börjat strypa honom.

Med tanke på att de hade lagt bältet runt halsen på honom och drog åt så han inte fick luft sekunderna innan, vet jag inte hur det slutat om jag inte kommit i tid. Om jag inte hade läst hans sms…… Detta är helt oprovocerat våld.

Pojken och hans vänner hade under en längre tid terroriserats av gänget och mamman berättade hur personerna ”är ute efter minsta anledning att få våldföra sig som djur på andra”.

Pojken blev en månad tidigare rånad under pistolhot i samma stad.

Källa:
Mor larmades till lekplatsen: ”De piskade honom med hans egna bälte över ryggen och benen”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Klaus says:

  Rapporter under ”Relaterade artikler” (se ovan) är uppmaning nog att svenskar måste slå tillbaka och visa motstånd mot dem svenskfientliga marxistiska kommunalpolitikerna och regeringspolitikerna. Är föräldrarna rädd för någon eller något? Ni är folket!

 • Lingonet says:

  Sweriges ungdom slå tillbaka!
  Bilda egna gäng och ge igen med samma mynt.

  • Henke Himmlär says:

   Svenska pensionärer som är i slutet av livet borde kunna beväpna sig och sedan dra sitt strå till stacken även de! Man vill inte dö utan att ha tagit minst en fiende med sig. MINST EN!


 • Lämna ett svar