Brittiskt universitet stoppar politiskt inkorrekt studie om könsbyte

VETENSKAP. Brittiskt universitet sätter stopp för en studie som vill undersöka hur många som ångrar sitt könsbyte.

Det brittiska universitetet Bath Spa University har stoppat en studie som ämnade att undersöka hur många som ångrar sitt könsbyte efter att de genomgått en operation. Studien som skulle ha genomförts av psykoterapeuten James Caspian godkändes initialt av universitet men nu har universitetets etiska kommitté valt att stoppa studien.

Somliga anser att den etiska kommittén fattat beslut om att stoppa studien då man är rädd för repressalier från HBTQ-rörelsen. Detta trotts att vetenskapsmän världen över insisterar på att fler studier måste göras inom området.

Den officiella orsaken till att man stoppat studien är enligt kommittén att man är orolig för att personuppgifter om de som deltar i studien skulle komma ut.

Källa:
No regrets? UK university blocks ‘politically incorrect’ research into sex change reversal

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Fredrika says:

  Sådana studier kommer att genomföras. Men det är oetiskt av universitetet att inte göra denna studie nu eftersom resultaten från den skulle ha kunnat bespara många könsdysforiker ett enormt lidande som hbtq-rörelsen nu utsätter dem för.

 • Detta påvisar bara hur sjukt vårt samhälle blivit.
  Ständig pådyvlan av HBTQ-trams och deras psykiska defekter.

  Bah.

 • Harald Bafast says:

  Våga vägra böga

 • Sigbjorn says:

  Att förneka sin egen etnicitet och kultur är förvirrande för människor, men att inte ens veta om man är en man eller kvinna kan fan inte vara bra.

  Sitt folk och kultur kan man ju finna åter, men en sådan här operation är oåterkallig. Den här kommiten bryr sig verkligen inte om folks välmående, hur fan kan man vara så onda.

 • Karl A says:

  Att könsstympa muslimska flickor är ajjabaja och kan medföra hårda straff – att könsstympa europeiska pojkar genom att avlägsna hela könsorganet uppmuntras av samma myndigheter.

  Enligt den kulturmarxistiska dogmen som är rådande i Västeuropa ska den vite mannen i så stor utsträckning som möjligt förhindras att fortplanta sig; att göra ett kirurgiskt ”könsbyte” är ett oåterkalleligt sätt att åstadkomma detta.

  Glöm alla lögner som att det handlar om att ”få vara den man är” – vad det handlar om är ren och skär kastration, som när man kastrerar en hankatt eller en galt.


 • Lämna ett svar