Brittiska underhuset: Nej till hård Brexit

UTRIKES. Det brittiska underhuset har under kvällen röstat nej till en hård Brexit.

Ikväll hölls en omröstning i det brittiska underhuset, där ledamöterna skulle välja mellan att antingen lämna det globalistiska EU utan avtal eller att försöka förhandla fram ett nytt avtal. Nyligen blev ett sådant avtal nedröstat av det brittiska underhuset.

Brexit-anhängare har under kvällen befunnit sig utanför parlamentsbyggnaden, där man hållit upp banderoller med budskap som ”Inget avtal? Inget problem”.

Enligt resultatet har 312 mot 308 ledamöter röstat för att Storbritannien inte ska lämna unionen utan ett avtal, vilket kan innebära att man antingen lämnar med ett avtal eller blir kvar.

Källa:
Liverapportering BBC

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
1 år sedan

Saa pass jämnt? Aah fan, hade intrycket av att om det var naagonting de kunde enas kring saa var det att de INTE ville ha no deal oavsett vad.

Gudskelov är inte denna omröstning juridiskt bindande, PLUS att även en motion om att ansöka om förlängning av deadlinen till 22 maj röstades ned. No deal KAN saaledes ännu ske, om än jag tyvärr tvivlar paa det.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Rothschild och Illuminati-judar vill världsherravälde. De är mot självständiga länder, de är mot Brexit. Rothschild’s UK kvar i den européerfientliga skit-EU betyder succé för Illuminati.