Brittiska polisen agerar shariapolis åt islamister

MÅNGKULTUREN. I en uppmärksammad dokumentär på Youtube visas hur brittiska poliser talar om för brittiska kvinnor att de ska följa shariaregler, och att brittisk lag ska tillämpas olika på britter respektive rasfrämlingar.

Skärmdump Youtube

Brittiska polisen sopar helst uppenbara brott begångna av islamister under mattan för att de inte själva ska framstå som rasistiska och få motta dödshot från islamister.

I dokumentärfilmen presenteras flera chockerande exempel där brittiska polisen talar om att brittiska kvinnor ska be till Gud för att få förlåtelse, att de bör gå till en shariadomstol för att få upprättelse i stället för att gå till offentlig domstol och att kvinnlig omskärelse är ”en fullkomligt ren och respektabel aktivitet”.

I en sekvens får vi se en brittisk kvinna ifrågasätta varför polisen inte upprätthåller lagen om att allmänheten inte får samlas i grupper och be offentligt. Polisen säger då att han och hans kolleger gör medvetna undantag för islamisterna som ligger samlade på marken i parken och ber offentligt. Nästa morgon får vi se hur polisen kommer och arresterar kvinnan och för bort henne med våld från sitt eget hem utan att ange någon annan förklaring än att hon har ”obstruerat rättvisan” genom att upplysa polisen om att de själva inte efterlever den brittiska lagstiftningen.

Filmen är ett viktigt och nödvändigt dokument som på ett mycket obehagligt sätt visar hur långt islamiseringen och folkutbytet faktiskt har gått i Storbritannien.

Källa:
Western Sharia Police

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Det blir alltid tröttsamt med den här sortens kontrajihadistiska dokumentärer där alla tassar som katten kring den heta gröten och inte vågar peka på den skära elefanten i porslinsbutiken – men under sista minuten var det i alla fall en herre som vågade yppa den uppenbara sanningen om vilka det är som släpper in muslimerna i våra vita samhällen.

Det har varit känt sen Toledo år 711 och ändå går den vita rasen på samma trick århundrade efter århundrade. Om man först skär bort cancersvulsten så försvinner även dess metastaser.

Karl-Путин A
Medlem

Finns en klart sevärd scen ca 20 min in i programmet där en vänster-hipster-regnbågspöbel anförd av en rasfrämmande kvinna hånar den vita journalisten Lauren Southern (hon som försökte göra ett reportage i ett muslimskt nogo-ghetto i Sidney) blir hånad för att hon inte anser att ”flykting” är en ras.