Brittisk politiker tar upp det europeiska folkutbytet och vänsterns hyckleri

MASSINVANDRINGEN. Den brittiska politikern Anne Marie Waters har på en konferens som anordnades av Generation Identity uttalat att det som pågår i Europa måste benämnas ett folkutbyte av den vita befolkningen. Hon anser att ledare måste börja våga prata om det som anses obekvämt och att det är det som är deras uppgift.

I ett framförande på en konferens anordnad av Generation Identity så uttalar den brittiska politikern Anne Marie Waters att det pågår ett befolkningsutbyte av det vita Europa och att det måste kunna diskuteras trots att ämnet anses vara mycket kontroversiellt.

Waters har en bakgrund i brittiska Labour och UKIP, men gick 2017 sin egen väg och bildade det nationalistiska partiet For Britain.

Waters tar i sitt framförande upp den snabba demografiska förändring som Europa genomgår och det faktum att det årligen kommer 300 000 invandrare till Storbritannien, vilket saknar historiskt motstycke i något europeiskt land.

Hon menar också att Europa ska få fortsätta utvecklas utan att brytas itu av ett massivt utomeuropeiskt intrång och att det borde vara de europeiska folken som själva ska stå för den utvecklingen i enlighet med vårt europeiska arv.

Anne Marie Waters vill att Europas folk ska kräva rätten att få kalla sig ursprungsbefolkning. Skärmbild: Youtube.

— Vi har inte alla samma historia. Vi är en skiftande, färgsprakande värld med en mångfald av olika religioner och kulturer. Att kasta oss alla samman på detta sätt är totalt vansinne, och det är ett brott mot Europas ursprungsbefolkning, säger Waters.

Hon undrar även varför bara vita länder måste ha mångfald, immigration och den ”mångkulturella lyckan”.

— Det pågår en historieförfalskning där Europas historia skrivs om. Påven påstår att Europa byggdes av immigranter. Var kom de ifrån? Vilka fanns här innan de kom? Européer byggde faktiskt Europa, klargör Waters.

Waters sätter även fingret på påståendet att de första britterna var svarta, liksom svenskarna på senare tid påståtts vara. Hon pekar på att påståendet inte baseras på vetenskap, historia eller sanning utan att det främst är ett budskap om att vita inte hör hemma här, att Europa inte är vårt utan vi är hemlösa – och rentav ska vara tacksamma att vi ens får vistas här.

Hon nämner att vita är de enda som nekas rätten till ett hemland, att vita är de enda som kan nekas arbete på grund av sin hudfärg och som får höra att deras kultur är så hemsk att den ska tryckas ner så att vi kan omfamna andra kulturer från andra sidan jorden. ”Vi är de enda som inte har några rättigheter när det gäller diskriminering på grund av hudfärg”, menar hon.

Waters påpekar att det antivita hatet genomsyrar allt från FN och ner till minsta kommun, och att Europa importerar stora skaror från ickevita kulturer som uppmuntrats att hata vita och som på allvar tror att vita människor är skyldiga dem något.

— Vita är under angrepp genom massinvandringen, de vill göra oss till en minoritet så vi inte kan påverka politiken. Det heter att vi får vad vi förtjänar på grund av kolonialismen, men straffar vi barnbarnet för vad morfadern gjort? Varför i så fall inte låta Turkiet, Kina och Japan sona de brott som de kanske någon gång begått och på samma sätt låta radera deras kulturer? frågar Waters retoriskt.

Källor:
Anne Marie Waters // GI Conference with Q and A
Anne Marie Waters: Ledare talar om det som är obekvämt

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VeraAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Hon är själv en hycklare (alternativt totalt okunnig men det tror jag inte) då hon inte vågar ta upp och säga högt vad som är orsaken och anledningen till den (((världsrådande))) politik hon kritiserar:

Det är den JUDISKA loxismen, det vill säga det JUDISKA hatet mot vita människor.

Denna loxism är ett JUDISKT förbund med djävulska krafter och den måste och kommer att krossas!

Vera
Medlem

Vi år vara glada för det som yttras i vår riktning. ”Plocka russin ur kakan” måste vi lära oss och tacka för det – ännu så länge. Vågar ta upp – judefrågan – visst, men de har ochså lagar vad jag vet som ”Hets mot folkgrupp” sexudddiga stjärndiktaturen finns över allt om man uppträder öppet.

Anders Jonsson
Medlem

Hon är definitivt 10 gånger bättre än något som sagts i den svenska Riksdagen de senaste 50 åren. Men det duger inte. Nu gäller det att gå på offensiven och kalla en JUDE för en JUDE. Jag tror helt klart att de allra flesta av vårt folk inte har någon aning om loxismen, eftersom det är något som är tabu och knappt får sägas. De allra flesta godtrogna svenskar tror fortfarande att JUDARNA är de ständiga offren, som man ska tycka synd om och inte får kritisera. När sanningen är precis tvärtom. Det är dags att börja kritisera JUDE-makt och… Läs mer »