Brittisk polis uppmanar: ”Polisanmäl allt hat – även om inget brott begåtts”

ANTI-VIT KULTURMARXISM. Polisen i Storbritannien uppmanar allmänheten att anmäla allt hat, även om inga bevis för hat förekommit. Hatyttringen behöver i sig inte ens ha varit brottslig.

Vill inte den vite rasistiske busschauffören låta dig åka med bussen? Polisanmäl chauffören!

Polisen i brittiska distrikten Devon och Comwall sprider antivitt hat i en ny serie tecknade kortfilmer som avser att informera allmänheten om att anmäla allt hat till polisen.

Projektet är en del av en satsning i att göra medborgarna uppmärksamma på hatbrott.

Det är inte bara offrets ansvar att anmäla en hatincident hon eller han har utsatts för. Även vittnen kan göra en samhällsinsats genom att rapportera hatincidenter till polisen.

En vit rasist drar hijaben av en muslim! Polisanmäl honom!

Det behöver inte ens vara frågan om att ett brott har begåtts. Inte heller behöver det finnas några bevis för hatincidenten. Man skall ändå anmäla det, är budskapet.

Informationsfilmerna har på polismyndighetens uppdrag framställts av studenter på Fahlmouthuniversitetet som har många utbildningar i multimedia, kommunikation och marknadsföring.

Filmerna innehåller enbart vita rasister som ger sig på icke-vita personer, kvinnor i hijab, och så vidare.

Den vita rasistiska flickan med blå ögon och blonda flätor ska snart hata på en svart dagiskamrat.

I en av filmerna är till och med vita barn onda rasister. En vit flicka tycker inte att den svarta pojken ska få leka med leksakerna, för då smittar han dem med sin smuts och de blir lika äckliga som han är.

Den vänliga och pedagogiska förskolelärarinnan som är något mörkare än flickan frågar rasisttjejen varför hon beter sig så. Då visar det sig att det är hennes far som är rasist och har lärt henne att man minsann inte vill umgås med ”sådana”, för de är ”annorlunda”.

Den vita rasisten John är otrevlig mot butiksinnehavaren för att han är svart och för att det ligger ett äpple i en låda med annan frukt, följaktligen på fel plats avsedd för annan frukthomogenitet.

En av filmerna handlar om personer med olika könsidentiteter där normen är ”grönsak” och ”frukt”. Ett blåbär till polis med HBTQP-dekal på hjälmen tar hand om en könlös tomat som hånats ute på krogen.

Vita kan inte drabbas av hatbrott
I inga fall i dessa informationsfilmer förekommer det att vita utsätts för hat av människor från andra raser. Breitbart påpekar att detta antyder att polisen i Devon och Cornwall anser att det inte är möjligt för icke-vita att bete sig rasistiskt mot vita eftersom rasism enligt enligt rådande hegemoni kräver ”makt plus privilegium” och att endast vita människor åtnjuter sådana fördelar.

Numera redovisas inte hatbrott mot vita statistiskt, men år 1999 visade en rapport att majoriteten av offren för rapporterade rasmotiverade attacker var vita offer. Antalet rasfrämlingar i Storbritannien har sedan dess ökat markant.

Breitbart skriver också att när vita grupper har utsatts för systematisk brottslighet, som till exempel de relativt nyligen uppmärksammade pakistanska våldtäkts- och sextraffickinringarna som helt riktade in sin verksamhet på att utnyttja vita flickor i utsatta positioner, betraktades inte ens denna kriminalitet som rasistisk mot vita.

Nyligen fick en vit tonåring i Rochdale sin hand avhuggen med yxa av ett rasfrämmande gäng som kallade honom och tre andra personer för ”vita jävlar” som befann sig i ”deras land”. Inte heller det brottet bedömdes som rasligt motiverat, rapporterarBreitbart.

Polisen finns till för dig! Vi ska haffa rasisterna!

Källa:
UK Police Tell Public: Report ‘Hateful’ Behaviour ‘Even If It Isn’t a Crime’, ‘You Don’t Even Need Evidence’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Rokviken says:

  Judisk ockupation.

  • Erik Forsell Erik Forsell says:

   Med Kevin MacDonalds senaste bok i färskt minne ser jag detta som ett symptom på det han omtalar som ett av de moraliska argument han anför för en stärkt vit identitets- och överlevnadskamp.

   MacDonald har elva argument som ligger till grund för att vi behöver föra en sådan vit kamp mot förtryckarna.

   Dessa är inte bara judar, även om de beredde vägen för denna politik med sin Frankfurtskola (som främst var aktiv i USA); och i ännu mer utvecklad form genom den nya invandringslag som skulle börja gälla i USA 1965. Den judiska invandringspolitiken hade redan tidigare presenterats i boken ”En nation av invandrare”. Boken skrevs av juden Myer Feldman och publicerades av ADL 1958 men fick John F Kennedys namn som författare, skriver MacDonald.

   Fast numera omfattas förtryckarna av alla möjliga aktörer bland kulturmarxisterna, tydligen bland annat av de universitetsstudenter som gjort Devonpolisens informationsfilmer och av polismyndigheten själv. Skälen till att det har blivit så redogör han för grundligt. Boken har ju 500 sidor…

   Punkt 10 av MacDonalds 11 argument för en god vit moral till överlevnad rör det markant ökade antivita hatet som emanerar från ovan nämnda elit och nu genomsyrar samhället i stort, och som vi ser prov på i denna nyhetsnotis. Detta antivita hat, skriver MacDonald, kommer att bli betydligt värre och aggressivare ju mer makt vi vita förlorar. Liksom att våldet mot vita kommer att öka kraftigt. Det är redan så, skriver han, att vita drabbas av svart våld mycket mer än tvärt om. Det finns det också tydlig statistik från USA som visar, och som har valsat runt som hatfaktamemer på sociala medier.

   Men mer om detta i hans nya bok Individualism and the Western Liberal Tradition.

   Jag ser denna brittiska informationskampanj som att makten spottar oskyldiga vita samhällsbärare i ansiktet medan England sjunker ner alltmer i brottslighet och dysfunktionalitet som beror på det långt gångna befolkningsutbytet där. Vi är på samma väg i Norden, än så länge främst i Sverige.

   • Rokviken says:

    Tack för att du delar. Har märkt en del. Det räcker att åka tunnelbanan i Stockholm.
    Men en sak förvånade mig:

    ”Boken skrevs av juden Myer Feldman och publicerades av ADL 1958 men fick John F Kennedys namn som författare…”

    ”En nation av invandrare” – förgörelse av vårt folk.

 • Klaus says:

  Brittiska bobbies är blobis som svenska poliser.


 • Lämna ett svar