Brittisk kyrkoherde: Visa mig bevis för att Israel inte utförde 9/11

ENGLAND. En brittisk kyrkoherde har vållat stor medieuppståndelse efter att ha länkat till artikeln ”9/11 Israel did it”.

Elfteseptember-attackerna.

9/11-attackerna dödade mellan 2700 – 3000 människor, den 11 september 2001.

Den brittiske kyrkoherden Stephen Sizer vållar uppståndelse i England efter ha länkat till en artikel som kartlagt några av Israels kopplingar till 9/11-attackerna.

Artikeln finns på Wikispooks.com och argumenterar för att enbart CIA och Israels underrättelsetjänst Mossad var kapabla att utföra 9/11-attackerna.

Av dessa två var Mossad mest ”motiverade” för att de ville att USA skulle ”förgöra Israels fiender”. Judiska ledare sa i sin tur att artikeln var ”ofrånkomligt antisemitisk” och ”absurd”.

Då Sizer kontaktades av Jewish News verkade det som att han försvarade länkningen: ”Jag välkomnar att du rekommenderar artiklar som motbevisar anklagelserna”.

Stephen Sizer har under många år mottagit kritik från Israel-lobbyn i England.

Stephen Sizer har under många år mottagit kritik från Israel-lobbyn i England.

Han la till: ”Det är esstentiellt att allmänheten blir uppmärksammad på vad som hände före och efter 9/11. Sanningen kommer ofrånkomligen göra många människor upprörda ifall ytterligare utredningar visar att de officiella förklaringarna är bristfälliga”.

Sizer skapade även uppståndelse då han nyligen medverkade i en konferens i Iran för att diskutera ”sionistisk inblandning” i 9/11-attackerna.

Den ryska nyhetskanalen Russia Today verkar indirekt ha givit Sizer sitt stöd genom att döpa sin rapportering om händelsen till ”Kontroversiell pastor väntar inkvisition efter att ha sammankopplat Israel till 9/11-attackerna”.

Källa:
Controversial C of E vicar faces inquisition after linking Israel to 9/11 attacks

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments