Brittisk diplomat i FN trodde att Ryssland fortfarande är Sovjetunionen

UTRIKES. En kvinnlig diplomat från Storbritannien försökte i tisdags använda juden Karl Marx för att kritisera Ryssland.

Storbritanniens ständiga representant i FN, diplomaten Karen Pierce, debatterade i tisdags sin ryske FN-kollega Vassily Nebenzia. I debatten, som handlade om huruvida FN skulle utreda den senaste påstådda gasattacken i Syrien, försökte Pierce använda Karl Marx för att kritisera Rysslands förhållande till Syrien.

— Vad gäller Karl Marx tror jag att han vänder sig i sin grav när han ser vad landet som grundades på många av hans föreskrifter gör för att stödja Syrien genom att godkänna användandet av kemiska vapen på syriskt territorium, sa Pierce.

Bland annat RT har snappat upp uttalandet och hånat Pierce för det. ”Hon måste gratuleras för att ha gjort ett uttalande som på så få ord visar en så stor okunnighet om det förflutna och nutiden”, skriver RT och påpekar att Pierce måste tro att Ryssland fortfarande är Sovjetunionen och att Marx levde på 800-talet då den ryska staten började ta form. RT hånar till och med den brittiska diplomaten för hennes val av kläder och menar att hon kanske klätt upp sig konstigt för att dra uppmärksamhet från vad hon säger.

Källa:
‘Marx would be turning in his grave’ – Britain’s UN envoy appears to think she’s debating Soviets

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausChristerGrottbjörnenKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

40 miljoner mördade ryssar som blev resultatet av juden Karl Marx dogmer och hans stamfränders framfart i Sovjetunionen får tydligen inte Marx att vända sig i graven – några fantasisyrier som påstås ha gasats ihjäl av Israels fiende Syrien får honom däremot att rotera som en turbin på en jumbo-jet.

Kärringens uttalande i videon visar exakt var skon klämmer på alla krigshetsande liberaler; Sovjetunionen finns inte kvar, det ryska folket har tagit kontrollen över sitt land och sina öden. Ingen ryss riskerar längre att hamna på en judisk gulag.

Grottbjörnen
Medlem

som dom sa om den judiske massmördaren Yakov Sverdlov, Lenin och Trotskiyj tänker fram politiska flumteorier och han ser till att de fungerar i praktiken, både i öst och väst stämmer detta med marxismen, staten utformar teorier och lagar för sitt ”drömsamhälle” och plockar helt enkelt bort alla människor som inte faller inom ramarna så att teorierna åtminstone ser ut att fungera i verkligheten

Lingonet
Medlem

Det säger en del om vilka spån som jobbar inom FN.
Sverige borde gå ur.

Karl-Путин A
Medlem

FN är en avstjälpningsplats för förbrukade politiker som inte lyckats hitta något bättre jobb efter den politiska karriären.

Klaus
Medlem

Den brittiska diplomaten är marxist och Rothschild’s rasblandningspolitik i UK är marxistisk.