Brexit-omröstning uppskjuten – kommer utträdet äga rum?

BREXIT. Fler och fler frågar sig om Storbritanniens utträde ur EU överhuvudtaget kommer att äga rum efter att premiärministern väljer att skjuta upp en omröstning i parlamentet.

Brexit-dramat fortsätter efter att premiärminister Theresa May idag meddelat att hon skjuter upp en planerad tredje omröstning i parlamentet om hur ett Brexit ska se ut. Anledningen är att hon inte lyckats övertala tillräckligt många ledamöter att rösta på hennes förslag. I stället för idag eller i morgon kan en omröstning komma att äga rum på torsdagen.

EU gav förra veckan Storbritannien en ökad tidsfrist som innebar att landet kan lämna globalistunionen den 22 maj om parlamentet kommer överens om ett Brexit-avtal den här veckan. Ifall parlamentet inte ställer sig bakom Mays hårt kritiserade förslag – som många menar är ett Brexit endast till namnet – i veckan klipper önationen banden med EU helt den 12 april.

Många befarar nu att Storbritanniens makthavare kan komma att förråda folket och utlysa en ny folkomröstning där det är tänkt att folket den gången kommer att rösta ”rätt”.

Källa:
May skjuter upp viktig brexit-omröstning

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GrottbjörnenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Kanske det var fake news att juden Uri Geller är bedragare? Telepatin fungerade kanske? De ska då alltid få som de vill…$uck…

Grottbjörnen
Medlem

skulle inte förundra mig om britterna bara sväljer det heller, de sitter väl på puben och dricker öl eller tittar på fotboll istället och hjärnan har tagit semester för länge sen